Ekran Gelmiyor
|
USB Portları Çalışmıyor
Merhaba. Ben bir yerden eski bir anakart buldum. İlk çalıştırdığımda USB Portları çalışıyordu. Sonra ne olduysa çalışmamaya başladı. Aynı zamanda Ön Paneldeki USB ler ve PS/2 Portları'da çalışmaz oldu. Bilen varsa çözümünü yazabilirmi şimdiden teşekkür ederim
Güç Kaynağımın Fanı Çok Sesli Çalışıyor
|
BIOS Ekranına Giremiyorum
Merhabalar, Lenovo İdeaPad Z570 Bilgisayarım Var BIOSa Girme Tuşları F2 ve F12 bende. Bilgisayar Açılırken Basıyorum "Please Wait..." Yazısı Çıktığı Halde Windows Açılıyor. HDD yi Çıkarttığım halde yine "Please Wait..." Yazısı Çıktı Birşey Olmadan Doğal Olarak Harddisk Yok Hatası Verdi Aynı Zamanda Multiboot Menüsüne de Giremiyorum Windows 10'a Formatladım ilk zamanlarda açılıyordu 2. Formatta Açılmamaya Başladı Sorun Neden Olabilir Çözümü Varmı Şimdiden Teşekkür Ederim
Redmi Note 9 Pro Şarj Olmama ve Açılmama
Merhabalar, Redmi Note 9 Pro telefonu açmaya çalıştığımda ekranda ortasında şimşek olan beyaz boş pil çıkıyor ve bildirim ışığı 2 defa yanıp sönüyor sonra kapanıyor aynı şey şarja takılı iken açmaya çalıştığımdada oluyor normalde şarj olurken bildirim ışığı yanar ama yanmıyor ne yapmalıyım YARDIM EDİN :(((( (telefonun garantisi yok)
Ekranda Bozulmalar Oluyor ve Mavi Ekran Veriyor
Bilgisayarımı Her Açtığımda Ekranda Çizgiler Çıkıyor Sonra Bozuluyor Sonra Windows Boot Ekranında iken Donuyor ve Mavi Ekran Veriyor.
(Hata Kodu: VIDEO_TDR_FAILURE)
Bu Neden Oluyor Olabilir Çözümü Varmı Teşekkürler
Kasamın Ekran Kartının Vidalandığı Yer Ayrıldı
Merhabalar, kasamın ekran kartı vidalama yeri ayrıldı bunun herhangi bir zararı olurmu veya çözümü varmı
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.441 (Bu ay: 23)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware