Sıvı soğutucusu stok fanı yerine kasa fanı
Merhabalar,
Daha önce bu konu açıldı mı bilemiyorum ben bulamadığım için tekrardan açmak zorunda kaldım. 9 Fanlı Gamepower Warcry kasaya sahibim. Ryzen 3700x işlemci üzerinde Wraith Stealth fan kullanmaktayım. (mpk işlemci olduğu için bu fanı stok fan olarak takmışlar) Anakart Asus tuf gaming x570plus. Sorum şu;
İşlemci stok fan yükte 90-92 derece görmektedir mecburen (zaten istiyordum) 360 veya 240lık sıvı soğutucuya geçeceğim. Radyatörü kasanın yan tarafına arka odaya koymayı düşünüyorum (umarım sığar). Fanlar kasaya bağlı ve herhangi bir sıkıntı olmadan çalışıyor, sorum ise; sadece alacağım sıvı soğutucunun pompa girişlerini anakarta bağlıyıp fan girişlerini ve sıvı soğutucudan gelen fanları kasaya bağlamasam herhangi bir sıkıntı oluşur mu? Bazı sıvı soğutucularının pompa kısmında fan girişleri için kabloları bulunmaktadır. Mecburi midir bunları takmak? Görüntüyü bozmak istemiyorum. Kısacası sadece pompayı, radyatörü ve pompadan çıkacak olan kabloları montelemek istiyorum, sıvı soğutucu ile gelen fanları kullanmak istemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 129 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware