Ryzen 5 2600 2000 Tl
Hangi sistem daha iyi
Arkadaşlar youtube videokarı çekmek ve yayın açmak gibi hayallerim var ama bunları bir yana bırakalım hangi sistem daha iyi performans verir
5700g apu sistem diğer tüm parçalar aynı ekran kartsız
veya ryzen 5 2600 ve rx 570 4 gb diğer tüm parçalar aynı
Ryzen 5 2600 2600TL
Ryzen 5 2600 + Stok fan 2600TL Garantili ve faturalı!
Model yükseltmek için satıyorum farklı bir yerden almak yerine burdan alırsanız çok iyi olur benim için
Ekran Kartı Overclock Sorunu Yardım2
Arkadaşlar merhaba ben overclock ile ilgili saçma birşey yaşıyorum ve internette de çözümünü bulamadım umarım birisi yardımcı olabilir ben msı afterburner üzerinden 699 mhz de çalışan çekirdek hızını +150 799 da çalışan bellek hızını ise +100 civarında artırıyorum emulatör pubg mobile da uzun süre 3 saat gibi oynadıktan sonra ekran kartı 405 mhz çekirdek 396 mhz bellek hızında çalışmaya başlıyor ve kapat aç fayda etmiyor fişini çek tak fayda edebiliyor eğer ets 2 oynamak istersem ise oyunu açtıktan sonra 10 dk sürmeden bu şey oluyor nerede hata yapıyorum sorun nedir sıcaklığın 70 i geçmesine izin vermiyorum daha da kötüsü ben el ile bile belleği 396 ya kadar düşüremiyorum el ile mümkün olan hızın bile altına düşüyor ve nzxt cam adlı programda
gördüğünüz 699 mhz yazan yerdeki gri çubuk ekran kartı hızına göre maks. hızda bunun gibi full dolup daha düşük hızlarda yarısına kadar falan doluyor şunun gibi:
F
Fakat bahsettiğim sorun oluşunca oradaki o çubuk kayboluyor sanki maks. hız ve minimum hız algılanamıyor gibi çubuk kayboluyor YARDIM PLEASE ve şunu da belirteyim ekran kartı boşta olduğu zaman kendisi normal bir şekilde 50 mhz ye bile düşebiliyor ve o çubuğun yine çok azı dolu kalmış oluyor( NOT: hani 400mhz lerden aşağı inmiyordu demeyin el ile inmiyor ve bu bahsettiğim sorun oluştuğu zaman tam yükte bile o şekilde düşük frekanslarda çalışıyor ) ( Ve Nzxt cam gibi programlardan da overclock yapınca yine aynı durum söz konusu oluyor )
Yardım edin ekran kartı OC
Arkadaşlar merhaba ben overclock ile ilgili saçma birşey yaşıyorum ve internette de çözümünü bulamadım umarım birisi yardımcı olabilir ben msı afterburner üzerinden 699 mhz de çalışan çekirdek hızını +150 799 da çalışan bellek hızını ise +100 civarında artırıyorum emulatör pubg mobile da uzun süre 3 saat gibi oynadıktan sonra ekran kartı 405 mhz çekirdek 396 mhz bellek hızında çalışmaya başlıyor ve kapat aç fayda etmiyor fişini çek tak fayda edebiliyor eğer ets 2 oynamak istersem ise oyunu açtıktan sonra 10 dk sürmeden bu şey oluyor nerede hata yapıyorum sorun nedir sıcaklığın 70 i geçmesine izin vermiyorum daha da kötüsü ben el ile bile belleği 396 ya kadar düşüremiyorum el ile mümkün olan hızın bile altına düşüyor ve nzxt cam adlı programda
gördüğünüz 699 mhz yazan yerdeki gri çubuk ekran kartı hızına göre maks. hızda bunun gibi full dolup daha düşük hızlarda yarısına kadar falan doluyor şunun gibi:
F
Fakat bahsettiğim sorun oluşunca oradaki o çubuk kayboluyor sanki maks. hız ve minimum hız algılanamıyor gibi çubuk kayboluyor YARDIM PLEASE ve şunu da belirteyim ekran kartı boşta olduğu zaman kendisi normal bir şekilde 50 mhz ye bile düşebiliyor ve o çubuğun yine çok azı dolu kalmış oluyor( NOT: hani 400mhz lerden aşağı inmiyordu demeyin el ile inmiyor ve bu bahsettiğim sorun oluştuğu zaman tam yükte bile o şekilde düşük frekanslarda çalışıyor ) ( Ve Nzxt cam gibi programlardan da overclock yapınca yine aynı durum söz konusu oluyor ) ( Eğer Çözümü Bilmiyorsanız yinede lütfen cevap verin konuyu gören birkaç kişi olduğunu bilmiş olurum :) )
Ekran Kartı Overclock Sorunu Yardım
F
Fakat bahsettiğim sorun oluşunca oradaki o çubuk kayboluyor sanki maks. hız ve minimum hız algılanamıyor gibi çubuk kayboluyor YARDIM PLEASE ve şunu da belirteyim ekran kartı boşta olduğu zaman kendisi normal bir şekilde 50 mhz ye bile düşebiliyor ve o çubuğun yine çok azı dolu kalmış oluyor( NOT: hani 400mhz lerden aşağı inmiyordu demeyin el ile inmiyor ve bu bahsettiğim sorun oluştuğu zaman tam yükte bile o şekilde düşük frekanslarda çalışıyor ) ( Ve Nzxt cam gibi programlardan da overclock yapınca yine aynı durum söz konusu oluyor ) ( Eğer Çözümü Bilmiyorsanız yinede lütfen cevap verin konuyu gören birkaç kişi olduğunu bilmiş olurum :) )
Hangi Ekran Kartı Daha İyi
Arkadaşlar bu Ekran Kartlarından hangisi Oyun ve Genel Kullanım İçin Daha iyi Olur
MSI GeForce GT 1030 Aero ITX 2G OC
PowerColor Red Dragon Radeon RX 550 2GB GDDR5
Şöyle Karşılaştırma Linkide Bırakayım
https://www.epey.com/ekran-karti/karsilastir/102834-637592/msi-geforce-gt-1030-aero-itx-2g-oc_powercolor-red-dragon-radeon-rx-550-2gb-gddr5/
Şimdiden Teşekkür Ederim
Exe Dosyası yapmak
Arkadaşlar herhangi bir program yazıp exe formatında açmak istiyorum türü hiç fark etmez setup / oyunu açarken tıkladığımız şey farketmez yani bunun için herhangi bir program dili veya uygulaması varmı bazıları not defteri demiş bazıları python demiş kafam çok karışık yani ben istediğimi kodlayarak exe ile çalıştırmak istiyorum
Gt 420 mi Gt 1030 mu?2021
Arkadaşlar bende gigabyte gt 420 var gigabyte gt 1030 almayı düşünüyorum ama arada fark var (128 bit gt 420,64 bit gt 1030 gibi) bu durumları tamamiyle göz önünde bulundurup hangisi daha iyidir söyler misiniz? Teşekkür Ederim.
Redmi note 10 pro fps sorunu
Arkadaşlar ben pubg de 90 fps seçmeme rağmen redmi note 10 pro en fazla 60 fps veriyor ama ısınma faln yok 120 hz de kullanıyorum ekranı sorum şu acaba redmi note 10 pro ekranı 60 fps ile mi sınırlı sınırlı ise sınırı nasıl kaldırabilirim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 97
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 16.686 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware