Orijinal Lightning Kablosu Alev Aldı
Merhaba arkadaşlar başımdan geçen korkunç bir olaydan bahsetmek istiyorum.
11.01.2021 tarihinde iphone 11 model telefonumu orjinal lightning kablosu ve orjinal adaptörünü kullanarak şarja taktım ve saniyeler içinde duman çıktı ardından alev aldı, bir refleksle kabloyu tutup çektim o an baş parmağım yandı (1. derece yanık oluşmuş hastaneden rapor aldım).
Cihazımı genelde çoğu insan gibi gece şarja takarım ve uyurum, bu durumdayken başıma gelmiş olsaydı yaşanacak felaketi tahmin bile etmek istemiyorum.
Ertesi gün durumu Apple Türkiye temsilcilerine ilettim, benden kablonun ve adaptörün seri numaraları görülecek şekilde fotoğraflarını atmamı istediler, ne istedilerse yaptım. Bana bir süre sonra dönüş yaptılar ve bu durumu ilettiğim için teşekkür ettiler ve bana bir adet kablo göndermeyi teklif ettiler, bunu geri çevirdim.
Yasal yollara başvuracağımı ilettim ve bunun hakkım olduğunu söylediler, teşekkür edip kapttım.
Bunu burada paylaşmamın nedeni kullandığınız Apple marke orjinal elektronik cihazlar evinizde yangın çıkartıp canınıza ve malınıza zarar verebilirken Apple size lightning kablosu vermeyi teklif edebilir, bunu göz önünde bulundurarak tercihinizi yapın. Sağlıcakla kalın.:)
Apple olay numaram:101294122869
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.555 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 213 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar