Mail görüntülemekten başımıza iş gelir mi?
Birisine bilgisayar satacaktım ama önce parayı vermesini bekliyordum. Parayı yolladığını ve mail geleceğini söyledi. Maile bakmamı istedi. Postada Bank of America vs bir sürü şey yazıyor ve bir bar yükleniyordu %100'e kadar. Gayet resmi duruyordu ancak sahte bir posta. Maile baktım ancak hiçbir şeye tıklamadım sadece baktım ve SS alıp çıktım. Adama da niye mail geliyor altüstü para atacaksın vs dedim sen dolandırıcısın anlaşıldı yazdım ve beni engelledi. Yani hiçbir şeye tıklamama rağmen yine de bir şeyler olmaz değil mi? Yüklenme şeyisi falan kafamı karıştırdı. Anlamadığım da şu ki sadece maile bakmam bunun ne işine yarayacak ki?
UEFI format için BIOS ayarları
Merhaba. Microsoft'un sitesinden Windows 10 ISO dosyasını indirip Rufus ile UEFI olarak USB belleğime kurdum. Ancak BIOS menüm biraz farklı. Uygun bir biçimde UEFI olarak format atmam içine tür ayar yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Fotoğrafları attım. Şimdiden teşekkürler.
ThrottleStop'tan işlemci turbo gücünü kısmak zararlı mı?
Merhaba. Dizüstü bilgisayarım Cyberpunk ve benzeri güçlü oyunları oynarken 90 dereceleri görüyor ve bu da beni rahatsız ediyor. Turbo boost kapatırsam 4.5 GHz değerinden 2.5GHz değerine düşerek sıcaklığı azaltıyor ama bu sefer de oyunlar kasıyor. Ancak Throttlestop programını kurcalarken bir yerinde bir ayar buldum ve hızı 3.5 GHz, maksimum gücü de 45 yerine 35 olacak şekilde ayarladım. Bu sayede hem oyunlar kasmıyor hem de sıcaklık 75 civarı dolaşıyor. Merak ettiğim şey ise kötü bir şey mi yaptım, zararı var mıdır? Bu arada konuyu yanlış açmamışımdır umarım forumda yeniyim.
i5 10300h gtx1650 Monster Abra A7 v12
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.353 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware