Laptopuma ram alacağım ama yardım lazım, lütfen yardım edin.
Grundig GNB 1556 A1 İ3 Laptopum var ben şu anki ram miktarını yükseltmek istiyorum;
Kaç gb yükseltebilirim?
Hangi ramleri kullanabilirim?
Yükseltme işini nasıl yaparım?
ACİL bu kulaklıklardan hangisi daha iyi???
Bu kulaklıklardan hangisi CSGO Valorant tarzı oyunlarda daha iyi olur ACİL CEVAP (fiyatları aynı)
90x30 mousepad nasıl bulabilirim
|
Başlık her şeyi anlatıyor anlatın gitsin çözüm bulamasak da rahatlarsınız, içinizde kalmamış olur.
2 Kulaklığı aynı anda 1 PC'ye nasıl takarım?
Benim 2 tane kulaklığım var (1'i usb 1'i 3.mm klasik) ben bunları aynı anda 1 bilgisayara nasıl takıp düzgün bir şekilde 2'sinden de STEREO ses nasıl alabilirim? Mümkünse hiç bir şey satın almadan halledeyim.
Bilgisayarcı ekran kartını çalmış olabilir mi?
Direk konuya gireceğim benim 2011 model pc'min modelinde normalde NVIDIA GeForce GT 540M 1GB var ancak ben aygıt yöneticisinden baktığımda görüntü bağdaştırıcılarında sadece Intel HD Graphics 3000 görünüyor, ben sebep olarak şunu düşünüyorum 2 yıl önce darbe kaynaklı olarak PC'nin ekranı kırılmıştı ben de mahalledeki bilgisayarcıya giderek yanlış hatırlamıyorsam 240 tl civarı bir fiyata 2. el bir ekran takmıştı ancak ekran kartına dokunması gerektiğini sanmıyorum sizce bilgisayarcı ekran kartını çalmış olabilir mi? (ilgili fotolar ektedir)
i3 2350M/4 gb ddr3/Intel hd grabhics 3000/ 500 gb hdd Model: GNB 1583 B1 i3 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.556 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware