Steam Oyun Öneri
Bildiğiniz üzere şuan da indirim olmamasına rağmen çok iyi oyunlara indirim geldi ne yapsam bilemiyorum hangi oyunu almalıyım karar veremedim. Baktım Dying Light 2 ve Red Dead Redemption 2 arasında kaldım hangisini alsam daha iyi olur diye düşündüm. Dying Light 2 daha iyi olur dedim çünkü yeni oyun zam gelebilir rdr 2 2018'de çıktı sonuçta yine indirim gelebilir dedim, ama sizce ne yapmalıyım? Başka bir oyunda önerebilirsiniz bunları alma şunu al gibi.
Aradığım MMORPG Oyunu
Herkese iyi günler, ben mmorpg aşığı bir insanım ancak oyunların elimden tutması canımı sıkan bir durum. İstediğim şey arada bir görev versin, ben görev işareti çıkmadan rastgele bir adamla konuşarak canımın keyfine göre görev alıyım ve ya çoğunlukla beni bıraksın yaratık keserek skill ve silah açayım bildiğiniz bu tarz oyun varsa önerirseniz sevinirim.
Not: Multiplayer ve grafikleri iyi olursa sevinirim.
En Güvenli Mesajlaşma Programı
Ben güvenli bir mesajlaşma programı arıyorum arkadaşlarla beraber oradan konuşucaz şuan 2 şeçeneğim var hangisini şeçmeliyim signal mi? wechat mi? Signal güvenlik konusunda iyi ama wechat'in birkaç özelliği ilgimi çekiyor sizce hangisini yüklemeliyim?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 793 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun