Bazı Oyunlarda Klavyem Geç Tepki Veriyor.
Öncelikle fazla bilgisayardan anlayan biri değilim malesef. Geçenlerde Mafia deffinitive edition ve Mafia III deffinitive edition oynamıştım. Mafia III'te Arabamızı kaçıran adamı yakalayacağımız görevde W tuşuna bastım 2,3 saniye tepki vermedi tabi bende o sırada bas bırak fln yaptım bi 2,3 saniye sonra yaptıklarımın aynısını oyun yaptı sonra gaza bastım sola doğru dönecektim ama arabaya sola döndürmek için bastığımda gaz+sola dönme tuşu takılı kaldı heraldee uzun bastığım içindir deyip geçtim derken... baktım bu sefer tuşlar takılı kaldı araba olduğu yerde yuvarlak çiziyo neyse bu bi 5,6 saniye sürdü delireceğim ben tabi devam ettim yine ama oynadıkça sorun arttı artık oynanmaz durumda w ye 2,3 saniye basıyorum ben bişey yapmasam adam haritanın öbür ucuna kadar koşacak. aynı sorunu mafia I deffinitive dede yaşıyorum taksiyle rampadan atlayınca aynı durum oldu ama mafia 3 tekinden kat kat fazla. mafia 3 te oyunum çok hafif kasıyor. ama mafia I de biraz daha fazla grafik açısından aynı grafikler normal sistemim iyi (16gb ram)'im var (1060 gtx 3gb ekran kartı) kullanıyorum klavyemde oyuncu klavyesi (usb)girişli ama markasını bilmiyorum. Aslında bilgisayarda USB 3.0 diye mavili bir usb girişi var ona taksam belki hızlanır yada düzelir diye düşündüm ama bir yandanda yapmaya korkuyorum. Sizden bu konuda yardım istiyorum arkadaşlar. bu arada yorumu uzun yazmışım daha yeni farkına varıyorum kusura bakmayın. :)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 101 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Klavye, Fare, Joystick, Gamepad