Bilgisayarım hacklendi
Herkede iyi forumlar dün gece bilgisayarımda internet durduk yere 2 kere gidip geldi 1 2 dakika aralıklarla bundan sonra youtube vide açmaya çalışıyorum sayfa yüklemede kalıyo videoyu açmıyo açsada bir hata ile karşılaştık yazıyo internette arama yapmaya çalıştığımda bağlantınız gizli değil hatası alıyorum siteleri yer inlerinden açtığımda bi problem olmuyo ama sadece youtube sıkıntılı bağlantınız gizli değil uyarısının altında verilerinizi çalmaya çalışan birileri olabilir bu yüzden engelledik gibi bi yazı var bilgisayara virüsmü girdi hacklendimi öylese nasıl düzeltebilirim.(konuyu hangi foruma koyucağımı bilemedim.)
ses sorunu
herkese iyi forumlar dün hoparlörümden az ses geldiği için realtek sürücüsü kuruyim dedim zaten kuruluydu en güncel sürümünü yükledim yüklerken ses hizmetini durdurdu yüklemede bir hata verdi ve hoparlörlerden ses gitti hizmetlere girdim ses çalışıyordu yeniden başlattım olmadı PC'yi kapatıp açtım olmadı şimdi ekrana taktım sesi çalıştı kasanın önündeki kulaklık girişine taktım yine çalıştı bir tek anakarttaki jak çalışmıyo bunun bir çözümü var mı.
Ssd den veri alma
Herkese iyi forumlarbugün yeni bir bilgisayar satın aldım eski bilgisayarım bozulduğu ve eskidiği için fakat eski pc de ssd nin içinde çok önemli bi bilgi var onu almam lazım ordan ama yeni gelicek sistemin içinde windows 10 kurulu bendeki ssd nin içinde de windows 10 kurulu ne yapmam gerekiyo.
Ekran klavye mouse çalışmıyor
Bilgisayarı dün normal bir şekilde sabah açıp akşam kapattım fakat bu gün açtığımda ekran klavye mouse gelmiyodu bu sorun daha önce bdd olmuştu bişeyler yapı çözülüyodu fakat sorun her olduğumdq çözülmesi daha da uzun sürüyo bu sefer yine oldu fakat yeni aldığım rgb klabyedd bqşlangıç animasyonu var pc yi açtığımda elektrik geliyo ama çalışmıyo ekran kartı ışıkları yanıyo internet ışığı yanmıyo sorun anakart yüzümden olduğunu düşünüyorum on board ekran kattı denedim ramleri denedim hiç birinde çözülmedi.
Bilgisayar hoparlörden cızırtı geliyor
Herkese iyi forumlar bundan 2 3 gün öncesinde bilgisayarımı sabah açtığımda masaüstüne gelince kitlendi ben de tuşundan kapatım tekrar açtım ve normal bi şekilde açıldı fakat youtubeye girdiğimde hoparlörden bi cızırtı sesi geldi ve ses gitti aynı zamanda video ağırçekimde oynamaya başladı mouse arada bir saliselik takılıyor sağa sola hızlı bir şekilde oynattığımda takıldığını görebiliyorum bu daha önceden de olmuştu ama bi şekilde çözülmüştü format daha attmıştım ama çare olmadı kendiliğinde çözülmüştü şimdi 2 3 gündür uğraşıyorum ama bi türlü çözemedim hoparlörden cırıtı gelmesinin nedeni nedir onu da bilmiyorum oyuna giriyim bare dedim oyun çok kasıyodu oynanmicak kadar bilgisayar yavaşladı bildiğin bilgisayarcılara götürmekte istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Wlan yavaş yanıp sönüyor
Herkese iyi forumlar sorunum bu gün ethernet kablomun ucunu değiştirdim biraz eski be ucu kırılmıştı ne zaman pc yi açsam internet olmuyodu biraz tak çıkar yaptıktan sonra geliyodu internet bende kablonun ucunu yeniden çaktım doğru sırada fakat bilgisayarda internet kablosu takılı değil yazıyodu farklı bi kablo ile denedim onda da başta gelmedi modeme baktığımda wlan1 ışıgı yavaş bir şekilde yanıp sönüyodu(bunun ne olduğunu anlamadım)
Bi 5 dk sonra kendiliğinden geldi wlan1 de hızlı bir şekilde sönüp yanmaya başladı normalde olması gerektiği gibi ama arada kopukluklar oluyo sicxe neden
Mavi ekran video tdr failrue
Bilgisayarıma geçen hafta format attım ve attıktan donra durmadan mavi ekran hatası veriyo hata video tdr failrue yazıyor bu hatayı daha öncedende alıyodim fakat 1 2 işlemle düzeltiyodum ama şimdi ne yapsam düzelmiyo bazen bilgisayar açılırken windows ekranında donuyor bazende açıldıktan 20 30 saniye sonra donuyo birden bire kitleniyo ya mavi ekran hatası verip yeniden başlatıyo kendini bazende sadece kitleniyo tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
Ses gidiyor
Bilgisayarımda hoparlörden bi cızırtı geliyo ardından ses gidiyor aşşağıdan ses çıkışını ekrana çevirip sonra bidaha nvidia high definition audio ya çevirince tekrar geliyo bazen 10dk bazen 10 saniyede bi oluyo sizce sebnebi nedir anlıyamadım.
Boot atamıyorum
Buosumda nasıl voot edili eğini bolmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bi çok videoya baktım ama herlesde farklı seçenekler var bende yok aynı bios olan videolarda ile
Msı 1050 TI Ekran kartı fanı dönmüyo
Elimdeki ekran kartı Msi GTX 1050 TI 2 fanlı. Ekran kartınıbu gün bi sorun yüzünden çıkarrmak zorunda kaldım geri takıp bilgisayaraı açınca bilgisayarın yavaşladığını hissetim masaüstünde mouse sürüklerken akıcı deil kasmayan oyun(genshin impact) donuyodu kasa kapağını açtığımda ekran kartı çok sıcaktı ama fanları dönmüyodu sorunum bu ikisi ekran kartı fanı ve bu yavaşlama/kasma sorunu yavaşlama sorunu elran kartından olabilir sanırsam hangi siteye girdiysem hep 50-60 dereceye kadar fanlar dönme diyolar onu bende biliyorum ama elimi 2 saniye tuttuğumda elim yanıyo böyle bi sıcaklık.(fan olayını afterburn ile halletim ama bilgisayardaki yavaşlık hala devam ediyo)
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.430 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware