E46 3.16 ti Hakkında
Arkadaşlar herkese merhabalar,
Yaklaşık 2 aydır 2003 E46 sahibiyim. R170 SLK pert olduktan sonra buna geçiş yaptım ve ilk BMW deneyimim.
Bazı konularda sizlerden destek almak istiyorum.
Aracım 2003 model N45 motora sahip. M Tech değil. Düz. Merak ettiklerimi aşağıda sıralayacağım.
*Aracımın direksiyonu fonksiyonsuz 4 kollu direksiyon. Bu direksiyonu Foniyonlu 3 kollu direksiyon ile değiştirsem fonksiyonlar çalışır mı?
*Aracımda hız sabitleyicisi bulunmuyor. Sonradan ekletmek mümkün mü?
*Aracımda far anahtarında oto modu yok. Fakat bazı modellerde bu fonksiyon var. Far anahtarı alıp taksam oto modu aktif olur mu? Yada böyle bir yöntem bulunmakta mı?
*Aracımın ön 3 parçası boyalı ama tüfek saçlarında ve tampon koruyucusunda ezilme darbe yok. Kapılarda boyalı. Ön ve arka arasında bariz renk farkı var. Aracı komple boyatsam ileride sizce sıkıntı yaşatır mı?
*Jantlar orjinal 15''. 17 veya 18'' CLS jant düşünüyorum. Fakat SLK da jant boyu değişince ABS arızası veriyordu ve sanırım bu yüzden aracım pert oldu. ABS devreye girmedi çünkü. BMW de böyle bir sorun var mıdır?
*Sol camı yukarı kaldırırken korkunç bir şekilde gıcırtı geliyor. Bunun sebebi ne olabilir?
*Araç ilk çalıştığında hiç bir sorun yok. Fakat ısınmaya başladıktan sonra direksiyondan gacır gucur sesler geliyor. Plastik 2 parça birbirine değiyormuş gibi bir ses. Bunun sebebi ne olabilir?
Ayrıca,
*İstanbul Avrupa yakasında (Bakırköy) oturuyorum. İyi bir BMW ustası var mıdır tavsiye edebileceğiniz.
*iyi bir kaportacıya da ihtiyacım olacak.
Araç hakkında merak eden arkadaşlar var ise, Araçtan gayet memnunum. Bir SLK değil ama genel olarak iyi. Tabi ki elma ile elmayı kıyaslamak lazım. Fakat aracı alırken çok karamsardım. Araçtan gayet memnunum.
Sevgiler Saygılar
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 161 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası