X Box 360 veya One S'de Sensör Uyumu Oluyor mu ?
Xbox almayı düşünüyorum ve bildiğim 360 / 360 Slim / One / One S / ve X vb. versiyonları var. Her neyse. Ben Sensörlü, (Kinetix) şeklinde dans hareketleri spor vb. yapmak için istiyorum. Ama aynı zamanda Game Pass (Ultimate) üyeliği alıp tüm oyunları da oynamak istiyorum. Fakat şöyle bir yazı okudum. ''X Box One S alırsanız kinetik sensörünü bağdaştıramazsınız uyumlu değildir'' şeklinde bir şey okudum. Şimdi Sensörlü oyun oynamak için illa X Box 360'mı almak zorundayım. E bu seferde X Box 360'da Gamepass alamıyormuşsun. Benim çok kafam karıştı Sayın arkadaşlarım :) Yardımcı olabilir misiniz ? Benim amacım her iki isteğimi de yapmak. Ve Açıkçası X Box 360 almaktansa daha kaliteli X Box One S almak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Pubg Mobile Görüntü Bozukluğu Sorunu
İlk Başlarda Beyaz ekran sorunu yaşıyordum onun çözümünü Ayarları Open GL+ yapıp hallettim. Ondan sonra tekrar oyunu açtığımda ekran bu şekilde oldu siyah ve renk bozukluğu sorunu yaşamaya başladım.
DirectX ve Ekran Kartı Sürücülerim Güncel.
Kullandığım Sistem:
Nvidia GeForce GT 9800 4gb Ekran Kartı
Ram: 6gb
i5 İşlemci
CS:GO 80 FPS Gta V, 30 FPS Oynayabiliyorum Pubg'de neden böyle bir sorun yaşıyorum denemediğim ayar kalmadı çözünürlük 1360x768 kullanıyorum Yardımcı olursanız sevinirim Çok sağolun.
obile
Pubg Mobile Emulatorde Görüntü Bozukluğu
Pubg Mobile emulator girdiğimde beyaz ekran hatasıyla karşılaşıyorum her türlü çözümü denedim olmadı opengl yaptığımda çok farklı bir görüntü oluyor ekranda fotoğraflarda attığım gibi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 640 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun