windows 11 ikinci ekran hakkında
çift ekran ALT TAB sorunu nasıl çözülür
Oyuncu Laptop önerisi
Laptop önerisi lazım 36bin son bütçe
7bin TL telefon önerisi
Kendim p30 huawei kullanıyorum ama eğlenmek ROOT açmak vs. Gibi şeyleri yapmak için 7bin TL sınır olmak üzere fiyatına göre en iyi işlemciyi veren cihazı arıyorum not:cihaz sıfır olmalı yani anlayacağınız deney tahtası olacak bu telefon
giriş seviye kamera önerisi
iyi günler dostlar kamera ve fotoğraf merakıma artık daha fazla dayanamıyorum ve bir kamera almak istiyorum(işi öğrenip gerçekten kullanmak için alıp yatırmak için değil) ama başlangıç için hangi modeli önerirsiniz bütçe sınırı:16bin ve başlangıçta analog önerir misiniz(çünkü evde 1 adet ZENİT TTL ve kameraya takılı HELİOS 44M4 lens bulunuyor)
Xbox 360 Hakkında
Merhaba Yakın Zamanda XBOX 360 satın alma gibi bir hevesim var ama acaba hangi kasa 3K HATASI vermez en sorunsuz XBOX 360 kasası hangisidir
Windows 7 iso
merhaba windows 7 iso lazım ama .exe dosyasını açıp indirmeyeceğim boot ile yapacağım o tür bir dosya lazım win10 kaldırmayan bir laptop için destek var-yok önemli değil
“Winning is one thing, but out of losing I always learned more for the future." Niki Lauda |
“Winning is one thing, but out of losing I always learned more for the future." Niki Lauda |
Forza Ferrari |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.222 (Bu ay: 309)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar