ssd hız sorunu
herkese merhaba
XPG 8100 m.2 ssd aldım. 3500mb okuma 3000mb yazma hızı vadediyor. sistemimde okuma değerlerinin yarısını alabiliyorum. biraz araştırdım ama sonuca ulaşamadım. anakartımda tek m.2 ssd slotu bulunuyor." h310m-plus gaming 1x 20Gb/s M.2 socket 3 with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support(both PCIE x4 & SATA mode) ve 4x Serial ATA 6.0 GB/s connectors "
bilgileri yazıyor. anakartım ssd'nin belirttiği hızlara ulaşması için bios veya farklı bir yöntemi varmıdır?
Windows 10 kullanıyorum ve güncel durumdadır.
Golf 7 multimedya önerisi
|
S20 mi? s20fe mi?
Merhaba arkadaşlar,
Internette fiyati 4800tl civarı olan s20fe model telefonumu almalıyım yoksa 5850tl olan s20 modelimi tercih etmeliyim ikisi arasında kararsiz kaldım. Başka marka model öneriniz varsa aydınlatabilirseniz sevinirim. Suan samsung s8 kullaniyorum. Internetteki yorumlarda s20 serisinde aşırı ısınma olduğu soyleniyor. Ben suanki telefonumda bahsedilen kadar ısınma yaşamıyorum. Telefon kullanıcılarıda bilgi paylasabilirlerse karar vermemde cok etkili olur. İkinci en önemli sorum şarjı bir günü çıkartabiliyor mu? gün içerisinde çok fazla telefonla uğraşmıyorum. Telefon konuşmaları ve arada sosyal medya kullanıyorum.
Teşekkürler.
Eski cihaz tamam mı? Devam mı?
Merhabalar,
Kullanmakta olduğum Samsung Galaxy s8 marka telefonumun ekranını kırıldığı için ekranın yarısı siyah sıvı oldu. ekranı yaptırmak istediğimde 1350tl gibi fahiş fiyatla karşılaştım. Telefonumu sevdiğim için(ya da fazla bütçem olmadığı için) yaptırmak istiyorum fakat artık telefona güncelleme gelmemesi ve telefonumun kasması sebebiyle değiştirmeyi de düşünüyorum.
Sizce telefonun ekranını yaptırıp yeni batarya taktırırsam kasma sorunu geçer mi? ya da yaptırmama değer mi?
Tamir etmeye değmez ise kısıtlı bütçem ile yaptığım araştırmalar sonucu M51 almayı düşünüyorum.3500tl bandı için bu telefon iyi mi?
Bilen arkadaşlar bana vereceğiniz tavsiye sonrası hareket edeceğim
Teşekkürler,
iyi akşamlar.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.022 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar