Ekran Kartı Tavsiyesi (3060 vs 3060ti)
Herkese iyi günler. Elimde 11.750 TL param var. Nvidia RTX 3000 serisi bir ekran kartı almak istiyorum. Gönlüm 3060 ti dan yana ancak bütçeme uygun sadece MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR modelini bulabildim aşağıda linki var. Bir de yaşadığım yerde bir aylık TR garantili Asus Tuf Rtx 3060 Gaming V2 OC modelini 9600 liraya buldum (örnek bağlantıyı aşağıya bırakıyorum) hatta satıcıyla anlaştım yarın almaya niyetliyim. Ancak dediğim gibi gönlüm 3060 ti dan yana. Şu an 1080p monitör kullanıyorum. Birkaç ay içinde 2k monitöre geçmek istiyorum. Hem bu yüzden hem ileriye dönük düşününce 3060ti daha mantıklı geliyor. Aşağıda linkini verdiğim MSI 3060ti modeli sanırım biraz fazla ısınıyormuş. Bu fazla ısınma ileride başıma iş açar mı? Yoksa herhangi bir sıkıntı olmadan kullanabilir miyim? Son olarak sizlerin bu bütçe aralığında önerebileceğiniz daha iyi bir model var mıdır? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
https://www.qp.com.tr/msi-geforce-rtx-3060-ti-ventus-2x-ocv1-lhr-8gb-256-bit-ekran-karti
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler dilerim. Bir hafta önce Mazda 6 2010 model otomatik vites araç aldık. Aldığımız günden beri herhangi bir sorun yaşamamıştık. Bugün akşam saatlerinde araçla evime dönerken yolda birden titreme başladı. Aracı kenara çekip kontrol ettiğimde birşey göremedim. Daha sonra vitesi d konumuna alınca titreme yaptığını diğer viteslerde sorun olmadığını farkettim. Aracı d konumuna alınca beklerken de hareket ederken de titreme yapıyor. Diğer viteslerde herhangi bir titreme vs. yapmıyor sadece d konumunda yapıyor. Aklıma ilk olarak sorun başlamadan 3-4 dk önce ışıkta n konumda beklerken frene basmadan d ye aldığım için olabileceği geldi. Acaba bununla bir alakası olabilir mi? Eğer bundan kaynaklanmıyor ise sizce neden olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sonuç: Sanayiye götürdük arabayı şanzıman ve motor kulaklarından kaynaklıymış kulakları torna yaptırıp pul vs. ekleyerek düzeltmişler değiştirmeden. Sorun halledildi. Toplam işçilik dahil 500 TL tutmuş. İleride başına gelecek arkadaşlar için bilgilendirici olur umarım. Yardım eden arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.
Biliyorsunuz ben çeviriye başladıktan sonra, Yama @sinnerclown 'un bir arkadaşına devredildi. Biliyorsunuz ben çeviriye başladıktan sonra, @sinnerclown? ve arkadaşları yamaya başlayacaklarını duyurmuşlardı. Ben de yamaya başladığımı ve tüm sorunları çözdüğümü söyleyince benim devam etmemi istemişlerdi ve tamamlayamaz isem kendilerine devretmemi rica etmişlerdi. Bundan dolayı yamayı @sinnerclown?'un arkadaşına devrediyorum. Diğer arkadaşlar alınmaz ise sevinirim. Yamayı yapacak arkadaş konu açmayacağını söyledi (yapamama durumuna karşı vs.). O yüzden şimdilik çeviri için bir konu açılmayacak gibi duruyor. Eğer bu arkadaş yamaya devam etmez ise ben bir şekilde tamamlayacağım arkadaşlar içiniz ferah olsun. Bu yamayı bir şekilde sizlere ulaştıracağız. Hepinize tekrardan iyi günler diliyorum. Bu konuyu 2-3 gün içerisinde sileceğim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 107
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 25.705 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 414 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun