KASKO YAPTIRANLAR İÇİN SİGORTANIN ÖNEMİ VARMI
Kasko yaptırıldığı zaman sigorta bir nevi vasıfsız gibi kalıyor. Kapsamli ve yüksek imm li bir kasko yapıldığı aracın sigirtasinin ucuz yollu dandik bir firmanın sigortası olmasinin bir önemi varmı. Kasko bizim magduriyetimizi gidereceği için sigortayı rasgele yaptirmak dogru olurmu? Yani sigorta maliyetinden kaçıp o maliyeti kasko kapsamini arttirarak degerlendirmek sizcede mantiklimi?
Kulakliklardaki ses farkları
Selamlar.
Ben dolar 3 tl yi görmediği yillarda sanirim 70 tl ye TRUST GTX 310 model bir kulaklık almıştım suanda 300 tl civarına satılıyor kulaklikdan çok memnunum ama artik eskise ve mikrofonu ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım. Bunun üzerine yenilemek istedim ve indirimden denk getirdiğim vestel gh300 model kulaklığı aldım. Sesi oyunda cok farkli veriyor normal kullanimda idare eder ama hic bir türlü eski kulakligimdaki sesi alamiyorum daha öncede benzer durumu yasadim ve vede kulaklığı iade etmiştim. Neden bu kulakliklar güzel ses vermiyor. İkisinin de fiyati ucuz sonuçta ayni kalitede olmasi gerekmezmi. Acaba kaliteli bir markanın kulaklığını alsamda ayni sorunlari yaşarmiyim her kulaklikda böyle ses tonlari felan fark ediyormu.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 513 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar