GİTAR TELİMDE BİR PROBLEM GÖRÜYOR MUSUNUZ
Arkadaşlar merhabalar.Gitar öğrenmeye karar verdim o yüzden bu gitarımı da yeni aldım sizce ön kısımdaki teller birbirlerine normalden çok yakın değil mi tellerin birbirine olan uzaklığı biraz anormal geldi de bana çalarken zorlanıyorum tecrübesiz olduğumdan mı emin değilim ama elim diğer tellere de değiyor.Normal değilse nasıl düzeltebilirim acaba tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
En yakın askerlik şubesine müracaat edin.
Merhaba ben şuanda üniversite öğrencisiyim hazırlık okuyorum 20 yaşındayım.E-devletten baktığımda en yakına askerlik şubesine müracaat edin uyarısı aldım üniversite ile görüştüm onlar askerlik ile ilgili gerekli onayı gönderdiklerini söyledikler fakat askerlik şubesini aradığımda herhangi bir tecil onayı felan gönderilmedi dendi.İmzalı öğrenci belgesi götürdüm bunu elden ver hallederler dediler fakat askerlik şubesi sistem üzerinde gözükmesi gerektğini belge almadıklarını söylediler bundan dolayı herhangi bir ceza felan yermiyim onlar ünvye ünv askerlik şubesine atıyor işi benden başka yaşayan arkadaşlarda varmı sistemsel bir problemmidir beklesem düzelirmi ne yapmam lazım yardım olabilecek varsa sevinirim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 568 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Müzik