arkadaşlar sınıflandırılmam ocak ayında yapıldı 22 Ocakta yedek subay ecıl edıp daha sonra 1 subatta bozdurdum 21.04 olarak gozukuyor e devlette gorevli tekrardan muayene yada hızmet tercıhı yapmana gerek yok dedi. aklıma takıldı benım tekrardan hızmet tercıhını guncellemem yada muayene olmam gerekıyor mu lutfen yorum yapın yatamuyorum. dusunmekten
arkadaşlar acil bakar mısınız önemli
daha once konu actım fakat net cevap alamadım . 22 ocakta yerim belli oldu tuzla yedek subay olarak. bazı nedenlerden dolayı diger celpte gıtmek ıcın erteledım. daha sonra ilk grup gidince tekrardan askerlık subesıne gıttım ve ıslemlerımı yaptı. kadın bana tekrardan muayene yada hızmet tercıhı yapmana gerek yok dedi dogru mu arkadaslar herhangı bır sey yapmam gerekıyor mu
acil bakar mısınız
arkadaşlar benım 22 ocakta belli oldu tuzla yedek subay fakat bazı nedenlerden dolayı tecil ettim. ılk grup sevk edıldıkten sonra tekrardan askerıyeye gıttım ve tecılımı bozdurdum kadın bana tekrardan muane yada hızmet tercıhı yapmasna gerek yok dıger celp yedek subay grubunda gıdersın dedi dogru demı ? yerim belli arkadaslar
yedek subaylık bilgi edinme
abiler arkadaslar herkese merhaba ben cicegi burnunda bır yedek subay adayıyım. gitmeden önce deneyimli abilerimden komutanlarımdan bilgi almak istiyorum.
gittigimiz yerde (kıta olarak nereye gıdecegım ne gorev verılecegı belli degil) zimmet alırken nelere dıkkat etmemız gerek en basından nasıl davranmamız lazım. usulu erkanı nedir malzemeyi tanımıyorsak eksikse vs ne yapmamız lazım tesekkur ederım sımdıden
2.sorum ise tuzla yedek subay kkk piyade yazıyor sadece meslekci tk olmamız suluste mı yazacak kısacası ne olarak gıdebılıyoruz
arkadaşlar acil bakar mısınız
merhaba arkadaslar benım 22 ocakta yerım tuzla piyade okulu yedek subay olarak nitelendirildim ailevi nedenlerden dolayı kacak duruma dusmemek ıcın tecil etmek zorunda kaldım. akabinde 1 hafta sonra tekrardan dıger celp grubunda gıtmek ıcın askerıyeye gıdıp tecilimi bozdum. oradaki kadın bana tekrardan muane olmana ve tercıh ıslemı yapmana gerek olmadıgını dıger celbın yedek subay grubunda gidecegimi söyledi dogru demı arkadaslar=?
asker / statü degisikligi
arkadaslar merhaba herkesin hayali yedek subay olması belkide fakat ben istemiyorum yedek subaylık yapmak kendımde o potansiyel ve sorumlulugu goremıyorum. normalde statü degisikligi olmuyor bılıyorum. yuksek lısans bu durumu etkıler mı?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.317 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic