Merhaba arkadaşlar. Kafamı karıştıran bir konu var. Bende fotoğraf makinesi konusunda fazla bilgili olmadığım için size sormak istedim. Fotoğraf çekmeyi severim. Bu zamana kadar telefondan ve analog makinemden çekiyordum. Ama daha önce hiç dijital makinem olmadı ve bir tane dijital makine almaya kadar verdim. Öncelikli amacım fotoğraf çekmek video biraz daha ikinci planda. Başlıkta da yazdığım gibi aklıma iki model takıldı diğer modeller bütçemi biraz aşıyor.
https://www.hepsiburada.com/olympus-m10-mark-iii-14-42-mm-40-150-mm-ir-kit-p-hbv00000tlej5
Öncelikle bu linkte Olympus marka bir aynasız fotoğraf makinesi var. Biraz araştırdım sevenleri var ve güzel bir makine. Giriş seviyesinde alınabilecek bir makine ve yanında 40-150mm lensi de geliyor. Fiyatı da uygun.
Burda da canon marka eos 2000d modeli var. Bunun fiyatı olympus makineye göre daha pahalı. Ama yanında gelen fazla lensi 75-300mm.
Dediğim gibi araştırarak bu iki modeli buldum. Bu işte çok bilgili olmadığım için sizlere sormak istedim. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
(Dslr veya aynasız olması benim için önemli değil. İkisini de kullanabilirim)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 436 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makinesi ve Objektif Tavsiyeleri