FARKLI FREKANSLARDA YAYIN YAPMAK İZINSIZ
Fm verici lerden yayın yapmak yasak olduğundan size bir soru sorucam peki biz yani hobi olarak devre kurup yayın yapmak isteyen arkadaşlar yasaksız cezasız bir yayın yapacağımız bir frekans yokmu yani fm/am bandı gibi bir yasaksız yayın bandı soruyorum.
Elektronik Hobi İçin Kitaplar
Yakın zamanda Elektronik Hobi diğe Güçlü Tuğay'ın yazdığı bir kitap aldım kitap ihtiyacımız olan temel konulardan bahsetmiş ancak neredeyse Hobi çalışmaları yapacağımız birçok konuya değinmiş Fiyatına göre alabileceğmiz bir kitap fazla detaya girmeden olayı öz şekilde anlatmaya çalışmış.Bir diğer kitap Hobi Elektronik diğe dikeyeksen yayınlarına ait bir kitap kısaca bakınsamda 490 sayfalık bilgisiyle alınabilecek oldukça detaylı bir kitap. Hobi olarak sizinde bildiğiniz kitaplar varsa yorumlara yazabilirsiniz.
FM, A.M ,RF Yayınları İçin İzinler
Arkadaşlar muhtemelen her Elektronikçi bir FM devresi yapmıştır.Saygıdeğer üstad larım bu verici devrelerinde yayın yapmak için herhangi bir izin gerekmektedirmi izin yoksa başka yasaksız izinsiz yayın yapacağımız RF kanalları yokmudur A.M bandından izinssiz yayın yapılıyormuş doğrumudur.
(Yayından kastım heves gidermek için haftada 1 max 1saat felan )
Mikrofon preamp devresi BC547
Arkadaşlar elinde bc547 ile herhangi bir mikrofon için amfi devresi yükseltici devresi olan varsa lütfen paylaşsın cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Mikrofon Devresi Acil
Arkadaşlar internette aradığım onlarca siteden bir sonuç alamıyarak bilen biri varsa kapasitif mikrofon için herhangi bir yükseltici devre arıyorum küçük basit verimli devrelerden bilen duyan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum .Elimde bir fm verici devresi var devrede mic girişi yok bende ses girişine bu devre ile mic bağlamaya düşünüyorum.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 890 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektronik ve Mekanik