Bulamadığım animeler
Öncelikle herkese merhaba
şu sıralar ismini hatırlamadığım iki anime bulunuyor sürekli aradım her siteye yazdım fakat bulamadım burada çoğu kişinin birbirine yardımını görünce denemek istedim umarım bulabilirim eheh...
- ANİME
Bu animeyi hatırlıyorum kendisi shoujo oluyor. (yani genellikile genç kızların izlediği türden romantik animeler) bir kızımız var kendisi biraz pasaklı ve samaraya benziyor gibi kahkülleri yüzünü kaplıyor siyah uzun saçlı zayıf birisi.. bu kızımızı neden olduğunu hatırlamadığım teyze denilen bir kadın alıp zengin bir yere getiriyor orası da saray gibi ve içinde 4 veya 5 yakışıklı oğlan var. Teyzemiz bu kızımızı bu oğlanların yanına bir süre onu prenses gibi yetiştirsinler diye bırakıyor ki prenses olmayabilir belki de düzeltmeleri içindir.. sonra teyze gidiyor ve ilk başta bundan hoşlanmayan oğlanlarımız başlıyorlar çalışmaya, bu sırada da bu yakışıklı oğlanlar zengin bir koleje gidiyor ve oraya da kızı götürüyorlar. İleriki zamanlarda kızın kahkülleri kesiliyor falan ama sonrasını izleyemedik ve kardeşim başımın etini yedi artık bul diye :) bu, bu kadardı umarım bulabiliriz eheh...
2.ANİME
Bu anime de çok hatırlamadığım ama neden ismini yazmadığım dedim animelerden adam akıllı bir listem olmadığı için ve o sıralar yeni olduğum için ne varsa izliyor geçiştiriyordum her neyse... bu anime de zengin bir kızımız bir apartmana taşınıyor ancak bu apartman özel kişilerin girebildiği bir yer. Kız sanırım siyah uzun saçlı bir kızdı özel güçleri vardı ki oraya giren herkesin bir gücü vardı ve oraya giren herkese özel uşak atanıyordu bu uşak ya beyaz saçlı ya da sarı saçlıydı tam hatırlamıyorum . Bu ikisinin arasında geçen olaylardı sanırım konuya hakim olamadan kapattım izlemeyi çünkü. Bu da bu kadardı umarım bunu da bulabiliriz gerçekten merak ediyorum.
şimdiden uğraşan herkese teşekkürlerrrr.. Yazım kurallarına dikkat etmeye çalıştım ama yanlış olduysa kusura bakmayın tekrar teşekkürler
sayonara...
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 293 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap