Casper G900 Kullanıcıları YARDIM EDİN !!!
Merhabalar önelikle. Elimde Casper G900 var. İ7 10750H 16 gb ram ve rtx 2070 süperli bi model var. Ancak oyunlarda düşük fps aliyorum özellikle call of duty warzone da. Herseyim güncel. Normal windows home edition killanıyorum acaba sorun nedir. Siz de varsa eğer bu cihazdan bana yardım eder misiniz çok çaresiz kaldım kimse hardım etmiyor ne başka forumdaki insanlar ne de başka yerlerdeki kişiler. Çok büyük bi FPS sorunum var.
Call of Duty Modern Black Ops Cold War Kaç FPS alırım ?
Arkadaşlar merhaba. Elimde Casper G900 (16 Gb ram 3200mhz, RTX 2070 Super 256 bit, İntel İ7 10750H işlemci) var. Daha önce Call of duty Warzone indirmiştim ancak en düşük de de en yüksekte de 40-60 fps alabildim. İşin saçmalığı buydu. Sizce Call of duty black ops ta kaç fps alabilirim. Casper G900 kullanıcısı varsa ya da daha önce laptopa sahip olup oyunu alıp deneyen biri varsa kaç fps aldığını yazabilir mi acaba belki ona göre bi tahmin yürütebilirm bi ihtimalle. NOT: Bilgisayarımın her driveri güncel !!!
Call of Duty Modern Warfare 2019 Nereden Satın Alabilirim ?
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza bir de bu foruma yazmak istedim. Call of Duty MW 2019 satın almak istiyorum ancak 500 tl ve hiç bir yerde bulamadım satın alınacak üstelik bir diğer forumlarda da rusya vpn üzerinden daha uyguna alabiliyor muşuz 200 tl civarına acaba bu rusya vpn nedir nasıl yapılır nasıl bu oyunu satın alabilirim. Rusya VPN i üzerinden satın alırsam VPN siz oynayabilir miyim ? Lütfen yardım edin.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 636 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware