Monster klavye oyunda tuşlar birden gidiyor çalışmıyor
Merhaba monster abra a5 laptopum var . Bu laptop klavyesi sadece tek bir oyuna girdiğimde n ö gibi tuşlar çalışmıyor eğer bi kaç kere basılı tutmazsam komple gidiyor canı isteyince geri geliyor . Bu sorunumu yıllardır çözemedim . Sebebini bilen var mıdır herşey güncel driverlar vs format yeni atıldı .
Monster abra a5 v.15.1 klavye sorunu
ŞİMDİ arkadaşlar benim bu laptopumda oyunlara girdiğimde n ,ö j,b,h tuşlarım çalışmıyor. Önceden böyle problemim yoktu. Sürücüleri güncelledim, yapışkan tuşları kapattım. Sıvı teması ya da darbe yok.Bu tuşlar çalışmadığında pc açıp kapatıyorum yine de geri gelmiyor. Tuşların çalışması için basmayan tuşların olduğu yere rastgele random atmam gerekiyor oda bazen işe yarıyor zaten.Temassızlık mı var pc ısındığı için mi oluyor anlamadım. Özellikle bir oyun içinde çok fazla gidiyor dead by daylight diye bir oyun var ve oyunda genellikle w , a s d ctr shift tuşlarına basılı oynuyoruz. ctrl,shit ve w tuşunu sürekli kullanıyoruz. shift tusuna 8 sn basılı tutunca klavyeyi kitleme ayarını kapattım ama ona rağmen aynı sorun devam ediyor. 1 aydır böyle bana pc içini açıp klavyeye şöyle böyle yap derseniz malesef beceremem hiç anlamam sorunun neyden kaynaklandığını bilen çıkar mı acaba?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 512 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar