hamster sahiplenmek istiyorum istanbulda yaşıyorum tercihim elden teslim erkek 1 veya 2 tane hamster sahiplenmek istiyorum elinde sahiplendirmek istediği hamster olan varsa yazabilirse sevinirim 1 aylık olursa çok iyi olur olmadı 2 aylık olsun
Nintendo Switch Error
arkadaşlar bu hatayı alıyorum continue diyorum gene bu hata çıkıyor yardım ederseniz mutlu olurum
unreal engine cook failed hatası
unreal engine de oyunu paketlemeye çalışıyorum bu hatayı alıyorum yardım edin bana
UATHelper: Cooking (Windows (64-bit)): Execution of commandlet took: 30.34 seconds
UATHelper: Cooking (Windows (64-bit)): LogShaderCompilers: Display: Shaders left to compile 0
UATHelper: Cooking (Windows (64-bit)): LogHttp: Display: cleaning up 0 outstanding Http requests.
UATHelper: Cooking (Windows (64-bit)): LogContentStreaming: Display: There are 1 unreleased StreamingManagers
UATHelper: Cooking (Windows (64-bit)): Took 56,005903s to run UE4Editor-Cmd.exe, ExitCode=1
UATHelper: Cooking (Windows (64-bit)): ERROR: Cook failed.
UATHelper: Cooking (Windows (64-bit)): (see C:\Users\Alireisoğlu\AppData\Roaming\Unreal Engine\AutomationTool\Logs\C+Program+Files+Epic+Games+UE_4.26\Log.txt for full exception trace)
UATHelper: Cooking (Windows (64-bit)): AutomationTool exiting with ExitCode=25 (Error_UnknownCookFailure)
UATHelper: Cooking (Windows (64-bit)): BUILD FAILED
Unreal Karaktri Silmeme Rağmen Hala Olması Sorunu
bunu yaşayan tek benim herhalde internette hiçbirşey bulamadım yardım edin karaktri silmeme rağmen hala var oyna diyince oynayabiliyorum ama sildim nasıl oluyor anlayamadım
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.824 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı