ARABANIN MODELİ NE ARKADASLAR
Arabanın modeli ne
töder sıralamalar
arkadaslar bayadır aklıma takılan bir soru var 2019 töder de 96k yapan birinin kaç net yapması gerek bir bilginiz varda yazarsanız çok mutlu olurum
YKS 3 AY KALA ÇALIŞMA ARKADAŞI
arkadaslar benimle fena çalışıcak netleri 100 olmayan biri gerek bbirbirimizi gaza getiricek gerekirse uykusuz kalacak biri , ilgileniyosaniz bana yazın lütfen
msü ye kadar +15 net
arkadaslar geçenlerde özdebirde 70 net gördüm simdiki denemede birazcııkta stres dolayısıyla 60 geldi msü de hedeflediğim 75 net veya en zından artık tyt de 75 net e sabitlemeye çalışacağım programı atıcam buraya çevap vermeseniz de olur
4 ayda gaza basıp 10-20k ?
evet geçen haftalarda oluşturduğum başlıkta da bahsettiğim gibi buraya yaacağım geçenn 3 haftam güzeldi ama her zaman daha iyi olabiliriz dimi? :) kolay gelsin arkadaşlar güncel tyt netim 60 ayt yapmadım bu hafta yazınca yazacağım hedef özyeğin üniv mimarlık ya da koç üniv endüstri mühendsiliği.. düşüncelerinizi yazablırsınız ama kim ne derse desin beni düşüremeycek .. başarıya ulaşacağım .
arkadaslar yablıs anlayanlar olmus 0 değilim çokg üzel bi temel attım kendime 30 netten geldim 60 65 e bu satatten sonrada hızlı artıcağını düsünüyorum malum mart ayı yükseliş ayı .. ayt den de 12. sınıf konuları ve ayt 11 fizik konuları kaldı sadece .. yani her türlü yetişecek inşAllah :)
5 AYDA 10 K
merhaba arkadaslar ben miray , hedefim bu sene yks de ilk 20-10 bine girmek bunun için elimden geleni yapacagım hedefim mimarlık özü üni ya da itü ... ve hergün buraya gelip neler yaptığımı yazacağım, 0 değilim güçlü bir temelim var konuların yarısından çoğunu biliyorum 5 ay dememin sebebi kazanırsam bu 5 ay sayesinde kazanacağım (9 ay kala başladım fakat ne verimli çalıştım ne de sınav odaklı 1,5 aydır max 2 saat çalıştım günlük olarak,ona rağmen 37 olan netimi en son netim olan 65 e çektim) şimdilik tyt netim 60larda en yüksek 65 gördüm ayt denemesi yarın yapacağım ilk , fikirlerinizi de merak ediyorum bu konudaki gördüğünüz şahit olduğunuz insanlar varsa benim içinde moral motivasyon olur çok güzel , iyi günler diliyorum :)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.714 (Bu ay: 441)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar