Çift Ekran Kartı Kullanımını Nasıl Yaparım?
Dostlar benim Kasama uyan iki adet harici ekran kartı var. Bu iki ekran kartlarının birini görüntü, diğerini de oyunlar için kullanmak istiyorum. Birisi monitörde karımcalanma yapıyor, diğeri yapmıyor. Bir ekran kartından görüntü alıp diğeriyle ekran kartı ile oyun oynayabilir miyim? Var mıdır böyle bir imkanım? Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
G31T-M7'e İşlemci Tavsiyesi
Dostlarım, bense ECS G31T-M7 anakart var. Oyunlar için hangi işlemciyi tavsiye edersiniz? 775 Pin'e sahip bu anakart. Yenileme gibi bir imkanım yok, oynayacağım oyunlar Cyberpunk veya RDR2 değil. 2016 öncesi oyunlar. Lütfen yardım edin.
Overclock İçin Parça Temini
Merhaba değerli dostlarım. Eski bilgisayarımın işlemcisine overclock yapmak istiyorum. Konu hakkında bilgi sahibi değilim. Elimdeki işlemci fanına ve PSU'ma güvenmiyorum. Sizlerden parça temininden yardım istiyorum. Ne çeşit bir CPU Fan ve Power Supply tavsiye ediyorsunuz? Anakartım; ECS G31T - M7, LGA 775 model işlemcileri destekliyor. İntel Pentium E5200. Power Supply; Power Boost BST-ATX300. Lütfen yardım edin arkadaşlar.
Kasam;
Kasamın boyu enine 41, uzunlumasına 35 santimetre.
Kasanın içinin durumu bu;
PSU;
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 478 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware