başlıkta da anlattığım gibi ben type c den hdmi ve vga çeviricisini kullanarak kasaya falan bağlamadan direk monitöre yansıtmak mümkün mü
kısaca yapmak istedeğim telefondan direk monitöre görüntü verme kasa veya başka bir şey olmadan
alacağım ürün böyle
emulatör gibi ekrana tuş koymak
bu fotoğraftaki gibi bir uygulama var mı mesela bir şeye tıklayacağız mouse oraya götürmek yerine oraya koyduğumuz tuşa basmak
böyle bir program var mı
konu ya ne yazmalıyım birde söylerseniz
aster ibik deneyimlerim
konuyu yanlış açtıysam söyleyin bu arada. aster programını mesela eve misafir geldiği zaman bilgisayar diye tutturur sizde bilgisayardan kalkmak istemezsiniz işte aster o zaman devreye girer kullanımı hoş rahat 1 kişinin 1. yada 2. bakışta anlaya bileceği kadar basit mesela mouse mu ekleyeceksiniz yapacağınız tek şey hangi işyerine ekleyecek iseniz o işyerinin üzerine sürükleyip bırakmak bu kadar donanım olarak çok güçlü bir bilgisayar istemiyor benim sistemim kötü olmasına rağmen rahat bir şekilde kullana biliyorum size tavsiyem hdd yerine ssd kullanın çünkü 2 tane kullanıcı açıyor yavaş açılabilir bilgisayar
ASTERDEN GÖRÜNTÜLER ASTER Web Sitesi indirmek için buraya
mesela video editi yapacaksınız 2 işyerindeki işlemciyi kullanmamasını sağlayabiliyorsunuz
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.146 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun