Merhaba arkadaşlar ryzen 3600 e sıvı soğutucu alıcam coolmaster 120lite vardı ama 10 günde bozuldu iade edip 240 mm alacağım. İyiki de bozuldu içime sinmemişti. 240 MM en iyi sorunsuz geleceğe dönük sıvı soğutucu tavsiyenizi alırım. Not: 1-2 seneye ucuzlayınca 5900x alıp yola devam edeceğim teşekkürler.
Ethereum Bitcoin den kaynaklı ekran kartı fırsatçılığı
Arkadaşlar piyasa şartları düşüş yönlü hareket etmesine rağmen ekran kartları piyasalarda kurnaz tüccarlardan kaynaklı aşırı fiyat şişirilmesine neden olmuştur. Benim kripto işinde 4 yıllık tecrübem var, forumun rtx 3080 bölümünde ki moderatör, ne hikmetse bölüm cezası verdi. Sanırsam kendisi de al sat yapıyor! neyse konumuza gelirsek. Önümüzde ki hafta 8500 e satılan kartların yarı fiyata düşeceğini düşünüyorum çünkü panik havası oluşacak. Konuyu buraya açmamın sebebi de forumun amacının dışında (bazı yöneticilerden kaynaklı sabote edildiğini) düşünüyorum. Bu hayatta haksızlığa hiç tahammül edemiyorum. Sizin de yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum. Fırsatçıların cebinize göz dikmesine izin vermeyin....
120 Lite pompa çızırtısı
Arkadaşlar merhaba ürünü alalı 1 hafta oldu tam devirde çızırtı geliyor, ürünü iade edip 240 ml v2 ye geçiş yapayım mı ? Yoksa aynı ürünü değişip devam mı ?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.242 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware