Ömer Suboşu Nerde ?
Arkadaşlar bir anda aklıma geldi bizde Omer diye bir futbolcu vardı nerde la o suboş ne zamandır oynamıyor? En son kafasında torpil patlamıştıda kaç senede iyileşmedi mi?
Arkadaşlar yeni bir araç alacağım ikinci el, altımdada aracım var şuan satıp gelen parayla alacağım. Ayrıca ev olarak biraz şehir dışında oturuyorum yani markete arabayla gidip geliyorum vs.
Şimdi sorun şu arabamı satar satmaz nasıl yeni araç bulacağım sonuçta ikinci el hemen bulunmuyor, ilanlarda istediğin özelikte vs. olmuyor. Arabamı satmadanda alamam çünkü ordan gelen parayla alacağım.
Arabamı sattıktan sonra max 1 hafta arabasız kalabilirim sonrası beni zorlar sıkıntı çekerim. Böyle durumda olanlar nasıl yapıyor bu işi hiç aklım almıyor yardım eder misiniz?
Arkadaşlar internette bir f30 gördüm hem ön kapılarda hem arka kapılarda üst tarafta mavi aydınlatma ışığı var. Ama benim bildiğim f30larda böyle bir özellik yok yani megane icon lardaki gibi bir aydınlatma.
Merak ettiğim f30 3.20 ed in hangi modellerinde var bu özellik yoksa hepsinde var mı?
Herkesin Elinde İphone 12 Pro Max Var
Arkadaşlar şuan olimpiyat kapanışlarını izliyorum sahaya çıkan tüm sporcular ellerinde telefonla kamera açık etrafı çekerek çıkıyorlar. Bakıyorumda hepsinin elinde ya İphone 11 Pro Max yada İphone 12 Pro Max var. Yani Normal düz İphone 12 bile değil, Pro Max arkası 3 kameralı olanlar.
Hadi zengin ülkeleri geçtim Rusya, Ukrayna gibi ülkelerde bile var. Yani başka android falan yok tek telefon.
Geçen sene istanbul gezisine gittiğimde Sultan Ahmet meydanında dikkat etmiştim yine elelrinde hep Pro Max versiyonu vardı yani 2 kameralı olan bile değil ve turistlerin çoğu rustu.
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Rusya, Ukrayna çok iyi ekonomiye sahip ülkeler değil. Ve bu sporcular çok para kazanan değiller, altın madalya bile 600 dolar falan yapıyor anca satsan. Peki nasıl hepsinin elinde bu telefon olabiliyor?
Olimpiyatların En Zevkli Branşı Nedir?
Arkadaşlar olimpiyatlar başladığından beri takip edemedim doğru düzgün, bu saatten sonra takip edeceğim. Dün 100 metre erkekler koşu yarışını izledim gayet zevkliydi. En zevkli yarışlar neler sizce?
Ayrıca programı nerden takip edebilirim, yani gün gün hangi saatte hangi yarışlar var vs.?
Arkadaşlar şuanda covid-19 aşısı olmayanlar toplum sağlığını tehtid ediyor, bence toplum sağlığını tehtidten ceza almalılar.
Ayrıca aşı olmayın, aşıda chip var, aşının yan etkileri belirsiz vs. diyenler ise toplumu kin ve korkuya sürüklemekten tutuklanmalıdır. Böyle bir yasa önergesi sunulmalı mecliste, o zaman bu salgını bitirebiliriz.
DADAŞLAR ERDOĞANI KONUŞTURMUYOR AHAHHA
NTV Canlı yayın açın acil çok komik :D Adamlar sürekli tezahurat yapıyor Erdoğanın sözü kesiliyor. Tribün gibi laaa çok komik :D Karşılarında cumhurbaşkanı konuşuyor bir susunda dinleyin saygınız olsun.. Böyle kafadaki adamlar bide oy kullanıyor hahahaha çok komik ya
Arkadaşlar dikkat ettimde trafikte Cabrio araç çok az, az olmasını geçtim rağbette az satışlarda. İnsanlar neden bu kadar az cabrio araç alıyor? Hadi aile babasını anlarım almaz ama gençler bile çok yönelmiyor.
Adam gidiyor f30 bmw alıyor ama 2 serisi cabrio veya a3 cabrio gibi bir aracı almıyor. Aynı fiyatlar sonuçta. Gençler hava atmayı seviyor, peki cabrionun havası daha fazla olmasına rağmen neden almazlar sizce?
Mehmet Aydın Bey Bu Akşam 22.30'da Türkiye'de
Mehmet Aydın Bey bu akşam 22.30'da Türkiye'ye getiriliyor arkadaşlar. Bakalım yargılama nasıl olucak, mahkemede neler söyleyecek. Böyle bir adam kafasında plan olmadan bence teslim olmaz.
Ayrıca ben bu adam yerinde olsam az aklımı kullanırım, yıllardır haber bültenleri bu adama sürekli "Tosuncuk" deyip hakaret ediyor, sosyal medyada hakaret ediliyor. Tüm haber kanallarını vs. mahkemeye verse aldığı tazminatlarla mağdurların borçlarını çoktan ödemişti. Kafası çok çalışmıyor demekki.
1 instagram gönderisi 1.6 milyon dolar :)
Arkadaşlar gerçekten lanet bir düzende ve dünyada yaşıyoruz. Kimisi akşama kadar çalışır evine bir lokma götürmek için. Kimisi instagramda sadece 1 gönderi paylaşır, attığı golü, bugattisiyle resmini, lüx villada havuz keyfinin fotorafğını vs. artık ne paylaşıyorsa ve paylaştığı gönderi başına 1.6 milyon dolar para kazanır? İnanılır gibi değil demi ?
Ee bu insanlar zaten yeterince maaş alıyor, reklamlardan paralar kazanıyorlar ama doymuyorlar arkadaş. Suç bunlarda değil tabi, bunlara para pompalayan diğer çevresindeki etkenlerde. Öyle bir dünyadayızki öyle lanet bir düzendeyiz ki gerçekten zengin daha çok zengin oluyor. Sadece iyi futbol oynuyor diye milyon dolarlar kazanıyor, dünyaya ne katkısı var? ( hee o kadar para kazanıyor yardım falan yapıyor tabi ).. Yada sadece doğuştan sesi güzel doğmuş diye bir şarkı söylüyor milyonları götürüyor. Dünyaya ne faydası var?? Düşündükçe lanet ediyor insan bu düzene.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 404
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 49.105 (Bu ay: 395)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 236 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Alışveriş-Hediye Çeki-Kuponu Satış - Takas - Paylaşım Bölümü