V Kayışı Islık Sesi ?
Arkadaşlar merhaba, fiat tipo s 97 1.4 aracım var. Birkaç gün önce V kayışı değişti çünkü konu başlığında da belirttiğim gibi ıslık sesi çıkarıyordu. İllaki duymuşsunuzdur eski arabalarda. En nefret ettiğim olayın başıma gelmesi de ayrı bir ironi, neyse. Dediğim gibi kayış daha yeni değişti fakat çözüm olmadı hatta ses dozu daha da arttı diyebilirim. Far, klima, fan gibi güç tüketimini arttıran şeyleri açınca devir düşüyor ve bu ses peydahlanıyor. Gazı köklediğimde bazen geçiyor bazense daha da artıyor. Pudra sürdüm, su döktüm ama hepsi sadece saniyelik çözümler oldu. Önceden sadece motor soğukken bu sorun ile karşılaşıyordum ve pudra dökünce geçiyor ve o gün içerisinde bir daha ses yapmıyordu fakat artık sıcakken bile yapmaya başladı ve pudranın da faydası olmamaya başladı. Bunun sebebi ve çözümü sizce nedir arkadaşlar. Bilenler, başına gelenler, bu konu ile ilgili tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi acaba ? Kendi başıma yapabileceğim bir çözüm yolu var mıdır yoksa yine sanayi yolları gözüktü mü ? Gerçekten çok sinirlerimi bozmaya başladı bu durum. Şimdiden yardımlarınız ve fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.025 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası