Power supply kendi kendine kapanıyor
Bilgisayarım oldukça eski, ama ekran kartım işlemcim modelleri iyidir. Birçok oyunu oynuyorum ve iyi fpsler alıyorum. 1 hafta öncesine kadar sorun yoktu , evimden farklı bi şehire geçerken bilgisayarımı da yanımda getirmek zorunda kaldım ve yola çıkmadan kablolarını tek tek söktüm kasayı ayırdım ve arabanın bagajında getirdim. Geldiğimde kasayı kurdum ve açtım ilk gün bi problem yoktu ama geçen günlerden itibaren böyle problemler yapmaya başladı. Bilgisayarı açmaya çalıştığım zaman zorlanıyor gibi. Kendi kendine tekrar tekrar açılıp kapanıyor. 3 veya 4 denemeden sonra zor da olsa açmayı başarıyor , 1 2 dakika açık bi şekilde kalıyor ve sonra tekrar kapanıyor. Yeni bir power supply mı almalıyım yoksa sorun başka bir şeyde midir?
16 yaşındayım Unity ile 2 yıldır oyun geliştiriyorum. Gelecekte kendi oyun şirketimi kurmak istiyorum. Genelde mobil oyunlar yapıyorum. Daha bu yaşıma ne tavsiye verirsiniz? Kendimi ne alanlarında geliştirmeliyim , ne gibi bir yol izlemeliyim ? (dalga geçmeyin lütfen)
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.466 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun Geliştirme - Oyun Motorları