![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
win10 öldü ne yapmam lazım
Birkaç gün önce PC'yi win7'den win10'a yükselttim,ondan sonra PC'de bazı saçmalıklar meydana geldi;sürekli geç açılmak,pencerelerin uzunca bir sürede açılması ve daha fazlası.Sonra internetten ve Youtube'dan çözüm aramaya başladım(diskleri temizlemek-birleştirmek,arka plan uygulamalarını kapatmak,win10 sıfırdan kurulum-kurtarma,hizmetlerin bağzılarını devre dışı bırakma gibi).Ama yenileme hızını 1 tık arttırmaktan fazla yararı olmadı.En son Unlost'a başvurdum videoda gösterdiği işlemleri yaparken pc nin hızlandığını fark ettim tam o sırada microsoft forum sitesinden birinin tavsiyesiyle bir sürücü güncelleştirme uygulaması indirdim.Görünüşte güvenilir değildi ama uygulamayı açtım(rusçaydı uygulama galiba)güncelleştirmeye başladı(üstüne chrome'un çakması opera firefox falanda inmiş sonra fark ettim)ben hala unlost'un önerilerini yapmaya devam ediyordum,uygulamayı arada kontrol ediyordum.Unlost'un taktiği gerçekten işe yaramışdı baya yararını görmüştüm ki güncelleme bittikten sonra çakma chrome opera fire fox üçlüsünü fark ettim,fark etmemle beraber uygulamayı kapattım ardından sildim tüm pencereleri kapattım PC eski haline geri döndü.Lütfen yardım edin nasıl bu problemi çözebilirim.
![](https://forum.donanimhaber.com/icon/systems/7abb3588-c009-4b9e-a18b-e99a42ee5467.png)
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 138 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)