13.Cuma ve (0xc000142) Hatası
13.Cuma oyununu açamıyorum.Eskiden oynayabildiğim oyun artık açılmıyor. İki tane hata veriyor.SummerCamp.exe Uygulama hatası:Uygulama düzgün olarak başlatılamadı.(0XC000142).Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklatın.Easy Anti-Cheat :Untrusted system file(C:\Windows\System32\dsound.dll hatası.İnternette araştırdım.Benden başka kimse bu oyunda böyle bir problem yaşamamış.Neredeyse 8 saattir her yolu denedim ancak çözüm bulamadım.(Oyunu silip yüklemeyi dahil denedim.)Lütfen yardım edin.
Company Of Heroes 2 problemi.
Company Of Heroes 2 İndirdim ancak böyle bir sorunla karşılaştım.DNS ayarı ve benzer çözümleri denedim,ancak neredeyse hiç Türkçe yardım bulamadım.Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Windows 10 Pro var ancak...
Bilgisayarcı dan Windows 10 Pro satın almıştım orjinal ancak şöyle bir problem ile karşılaştım.Arayüz çok farklı ve değişik.Windows 10'daki X Box gamebar gibi şeyler çıkmıyor,hatta ayar yaptığım yerler bile değişik.Bilgisayar özelliklerinden baktım gerçekten de Windows 10 PRO burada ki problem nedir ?_
Logitech G G102 Lightsync Mouse ile Everest Mouspad kullanıyorum herhangi bir etkisi olur mu ?
CS:GO oynarken ayarları ne kadar düşürsemde aim hep hızlı ve kesinlikle oynayamıyorum.
400 Dpi,0.8 ve altında Mouse sağa sola dönmüyor.Hızı arttırdığım an aim havaya uçuyor.
Raw girişi açık desen kesinlikle oynanmıyor. Mousepad ile alakalı bir sorun olabilir mi ?
Mouse yeni ve kesinlikle bir darbe ,ıslaklığa maruz bırakılmadı.
Witcher 3'ü silmedim ancak silinmiş.
Dün gece Witcher 3'ü kaydedip oyundan çıktım ve bilgisayarı kapatırken mavi ekran verdi.Şimdi bilgisayara geldiğimde böyle bir durumla karşılaştım.Oyunu kesinlikle silmedim ve oyunu açmaya çalıştığımda indirmeye çalışıyor.
Normalde indiririz sıkıntı değil ama insan 14 saat beklemek istemiyor. Bi çözümünüz varsa bekliyorum..
Logitech G Hub - Yükleme ekranında kalıyor.
Sabah bilgisayarı açtığımda, Logitech G Hub her zaman ki gibi açılmalıydı ancak böyle olmadı.Uzun süre boyunca logoyu içeren, yükleme ekranı tekrarlayıp durdu.Bu nedenle internette araştırmaya başladım.Çoğu methodu denedim.(Silip-Yüklemek dahil)
Sabahtan akşama kadar bütün çözüm yollarını denedim ancak hiç bir şekilde sorunu çözemedim. CS:GO gibi oyunlarda dpi benim için çok önemli ve ghub açılmadığından bunu yapamıyorum.Kısaca oyunlarımı oynayamıyorum bu sorun yüzünden.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.(Dpi mouse ile ayarlanabiliyor ancak dpi tamamen rastgele bir şekilde ayarlanıyor.G Hub açık olduğu zaman benim özel olarak ayarladığım dpi ayarları aktif oluyor bu yüzden lazım.)
Logitech G Hub - Yükleme ekranında kalıyor.
Sabah bilgisayarı açtığımda, Logitech G Hub her zaman ki gibi açılmalıydı ancak böyle olmadı.Uzun süre boyunca logoyu içeren, yükleme ekranı tekrarlayıp durdu.Bu nedenle internette araştırmaya başladım.Çoğu methodu denedim.(Silip-Yüklemek dahil)
Sabah 11:00'den 04:02'e kadar bütün çözüm yollarını denedim ancak hiç bir şekilde sorunu çözemedim. CS:GO gibi oyunlarda dpi benim için çok önemli ve ghub açılmadığından bunu yapamıyorum.Kısaca oyunlarımı oynayamıyorum bu sorun yüzünden.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.(Dpi mouse ile ayarlanabiliyor ancak dpi tamamen rastgele bir şekilde ayarlanıyor.G Hub açık olduğu zaman benim özel olarak ayarladığım dpi ayarları aktif oluyor bu yüzden lazım.)
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.472 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun