Panik bozukluk teşhisi var askerliğim ertelenir mi?
Hepinize selamlar hocalarım bende f41.0 panik bozukluk teşhisi var anksiyetem çok yoğun şu an paxera 40mg ve rexapin 10mg kullanıyorum ama ocak ayında askerlik muayenesinde sağlık ocağı hastaneye sevk etmişti oradaki doktor mevcut halin askerlik yapmaya engel değil demişti ama kendi doktorum bu şekilde askerlik yapamazsın dedi yani ertelerler dedi ama muayene için şu an gittiğim hastane değil de şehir hastanesine sevk edilmiştim sonuç askerliğe elverişli komando olamaz kararı verildi, askerlik şubesindeki memur yerin belli olduktan sonra tekrar sağlık ocağına git muayene olmanı iste ve tedavi gördüğün hastaneye sevk edil demişti şimdi ise askerlik yerim açıklandı ama daha 2 ay var acaba askerlik şubesindeki memurun dediği olabilir mi tekrar muayene olup tedavi gördüğüm hastaneye sevk edilebilir miyim?
Zestat 15 mg ve selectra 150 mg
Merabayin arkadaşlar 1 senedir selectra 100mg ve rexapin 2.5 mg kullanıyordum gayet iyiydim fakat covid oldum covid sonrası şikayetler çoğalmaya başladı elimdeki ilaçlarda pek etki etmemeye başladı doktora gittim durumu anlattım selectra sabah bir tane akşam yarım atacan dedi ve gece hapı zestat 1mg yazdı sorun şu ki ilaçları içesiye kadar hiçbirşey yok tu ertesi gün vücutta titreme sarsılma üşüme hissi bitkinlik olmaya başladı acaba selectra veya zestat yan etkisi midir tam 1 hafta oldu ama hala üşüme titreme hissi devam ediyor zestat veya selectra kullanan varmı aranızda?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 724 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic