Samsung Q80t Banding ve DSE sorunu
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta önce samsung 65q80t cihazını aldım. Aslında almadan önce kendimce (televizyonlar konusunda maaleaef çok bir bilgim yok) küçük bir araştırma yapmıştım. İnternet sitelerinde hep önerilen bir üründü.
Cihazı ilk birkaç gün keyifle seyrettim. Fakat ilk maç izlememde gözüme gölgelenmeler olduğu çarptı. Biraz araştırma ile bunların vertical banding ve dirty screen effect diye tanımlandığı şikayetler olduğunu öğrendim.
Benim sizlere sormak istediğim ise; genel olarak televizyondan aslında memnunum ama insan o kadar parayı verince bir futbol maçını da televizyonunda pürüzsüz izlemek istiyor. Aşağıda ekran görüntülerini paylaşacağım. Bu kadar bandingi göz ardı etmeli miyim? Samsung bu konuda bana nasıl bir politika sergiler (değişim-iade-üstlenmez)? Daha iyi bir panel bulabilir miyim? TV yi daha çok filim izlemek için kullanıyorum, az da olsa amatörce ps de oyun.
Biraz internete bakınca gördüm; samsung servis bu konuda yardımcı tavır sergilemiyormuş. Mahkeme işlerine girmeye değer mi?
Yardım amaçlı samimi bilgilerini ve önerilerini paylaşacak tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.887 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Tv Genel