yks sıralama değişikliği
istanbul işletme 2018 2019 2020 2021 yıllarında sırasıyla 171k-156k-152k-156k ile kapatmış. yıllar arası pek bir fark yok. marmara da sırasıyla 190k-171k-165k-165k ile yükselmiş 4 yıl içinde. bu yıl bu iki üniversitede sizce max yükselme veya düşme ne kadar olur? bilgisi ve fikri olanlar yorum yaparsa sevinirim (tercihi onaylamadan bi fikir almak istedim :D )
yks tercih
194k ea sıralamam var 159k lık cumhuriyet üni pdr veya psikoloji bölümünü ilk sıraya yazdığımda gelme olasılığı nedir bu yıl sizce
yks tercihi
194k ea sıralamam var 159k lık cumhuriyet üni pdr veya psikoloji bölümünü ilk sıraya yazdığımda gelme olasılığı nedir bu yıl sizce
yks tercih
194k ea sıralamam var 159k lık bir bölümü ilk sıraya yazdığımda gelme olasılığı nedir bu yıl sizce
idal kondisyon tyt
ideal kondisyon tyt genel denemelerinin seviyesi nedir çözen var mı
BİLGİ SARMAL 5'Lİ PUSULA DENEME
bilgi sarmal tyt 5li pusula deneme nasıl? birileri çok kolay diyor birileri ösym tarzı diyor. çözdüyseniz netleriniz neler ben 80 civarı yapıyorum iyi mi kötü mü bilemedim tereddütte bıraktı
son sene ilk 1000
aslında düşünceme göre böyle bir soruyu soran zaten baştan kaybeder ancak sadece kendime daha çok güvenmek istiyorum. bilmiyorum çalışmalarım bu kadar geç kalmayacaktı ama aksilik olacak ya, yazın ciddi bir kaza geçirdim. ailemde sıkıntılar oldu vs vs. şimdi tytde 280-290 bandındayım puan olarak. 0 değilim. ayt içinde öyle sayılır az buçuk. program yaptım dün, 20 kasıma kadar sınavlarım var okulda. 12. sınıfım bu arada. 20 kasıma kadar logaritma çembersel hareket elektrokimya vs oturtup bonus olarak 5/6 ayt konusu daha bitirip tytde matematik biyolojiye çalışacağım eksik olduğum için. 20 kasımdan sonra ise 25 aralığa kadar tytde eksik konuları bitirip ilerleyen süreçte ayt+tyt konu eksiği+tyt genel deneme ve branş denemeleriyle ilerlemeyi düşündüm. martta ayt bitecek ve ilerleyen zamanda da sadece deneme ve konu eksiği olarak devam edeceğim. sizce nasıl bu program? cerrahpaşanın kapısından girmemi sağlar mı
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.491 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet