Bios güncelleme yardım lazım
Öncelikle merhabalar,
Bios güncellemesi yapmak için caspera mail attım ve bana gerekli dosyaları zip uzantılı şekilde attı. Zip uzantılı dosyanın içinde 3 adet dosya vardı ve bunlardan 2 si 2012 tarihinde değiştirilmiş biri de 2016 .2016 tarihinde değiştirilen dosyanın ismi update.bat . Forumlarda günlerdir geziyorum ve bu dosyayı vesaire herhangi bir bilgi bulamadım. Casperın bana dediği dosyaları bir flash belleğe at ve bilgisayarı kapat . Daha sonra açılırken Ctrl+home tuşlarına basılı tut bi kaç defa kapanabilir bilgisayar daha sonra güncellenir. Fakat ben bunu yaptığımda bilgisayarın 2 adet ışığı yanıp sönüyor ve bilgisayar dedikleri gibi kapanıyor. Ancak ekranda ne bir bilgi ne herhangi bir şey. Bi kere daha kapanıyor ve açtığımda güncellenmemiş oluyor. Rufusdu galiba programın ismi onunla da denedim ama yapamadım. Yardımcı olabilecek var mı varsa belirtsin sistem bilgilerimi atarım . Casper bayisine gitmek istemiyorum gram ilgilenmiyorlar.
Dizüstü bilgisayarım birden kapanıyor. Yardım!!
Merhaba , öncelikle sorunumdan bahsediyim. Bilgisayarım (dizüstü) aniden kapanıyor , hiç bir uyarı vermeden. Isınma sorunundan olduğunu düşünüp fanını temizlettim ve macun sürdürdüm . Fakat kapanmaya devam etti. İşlemcinin hızını %60' a falan düşürünce kapanmalar azalıyor fakat devam ediyor . Şarj cihazından olduğunu düşünüp şarjı takmadan denedim yine kapandı. Bataryayı çıkardım yine kapandı. Sadece oyun oynarken kapanmıyor. Her şeyi denedim araştırdım ama çözüm bulamadım yardım ederseniz sevinirim. Ayrıca bilgisayarı bir süre yamuk bir şekilde tutunca fan sürtünme sesleri çıkarıyor. Sistem özelliklerimi atarım birazdan.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 245 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Casper