Organik reklamdan backlink alınır mı?
Ben kendi siteminin reklamını yapmak istedim. Diyelim ki bu reklamı sponsor olarak wmaraci.com'a yerleştirdim. Bu durumda Google bunun reklam olduğunu anladığı için backlink olarak görmüyor. rel değerini rel="sponsored" yapsan da yapmasan da Google bunu sponsored olarak algılıyor.
Örnek link şu şekilde: Herhangi bir reklam teknoloji haberleri yani direk kod <a href="sitelinki></a>
Fakat bu reklam yazısını sitenin direk linkini değil de bitly, cutt.ly gibi shortlink üzerinden versek
Örnek link şu şekilde: Herhangi bir reklam teknoloji haberleri <a href="bitlylinki></a>
Google bu shortlinki backlink olarak sayar mı? Çünkü direk reklamdan gelmiyor ve araya başka bir site (bitly,cuttly...) giriyor.
Bu konuyu bilen arkadaş var mı?
En iyi telefon nasıl seçilmeli?
Bir telefon almak istiyorum. Cebimde 3bin TL var telefon için. Bir teknoloji haberleri sitesinde 2021’nin ey iyi telefonlarını gösteriyor. Fakat bence tüm telefonlar listelenmemiş. Örneğin Mi markasını göremedim ki bence en önemli bir telefon markası. Pekiyi cebimizdeki paraya uygun en iyi telefon nasıl alınır?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 705 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu