Bilgisayardan fön makinesi sesi geliyor.
İyi akşamlar. Bir oyuna girince fps 60 ve aşşağısına düşünce bilgisayardan garip sesler geliyor.
Oyuna girdiğimde cpu ve gpu sıcaklığının normal değerlerde olduğunu gördüm.
Sistemim şu şekilde :
Rx 470 4gb
i5 9400 F
16 Gb DDR4 Ram
Ama i5 9400 f de kalitesiz bir soğutucu olduğunu biliyorum ama bu model için ekstra bir soğutucuya gerek olmadığını düşünüyorum araştırmalarıma göre yanılmıyorsam eğer elbette . Ama aşırı ısınma durumu da yok. ( Yağlanma ve termal macun v.s bakımlar da yapıldı )
Sorun güç kaynağında olabilir mi ?
Ses ile ilgili video :
Sapphire Rx 470 4gb Yüksek ses sorunu
Merhaba, Rx 470 4gb ekran kartım var. 2.El olarak aldım ve bir fanının çin malı olduğu söylendi. Bilgisayarcıya sorduğumda sorun olmaz sadece biraz ses yapar dedi.
Bannerlord gibi oyunları med-high da rahat açan bir kart ama 720 p - high ayarlarda bile kasadan öyle bir ses geliyor ki kasa patlayacak sanıp oyundan çıkıyorum.
İşlemci,anakart ve rami yeni aldım.
İşlemci : i5 9400f
Ram : 16 GB DDR 4
Anakart PRIME B365M-K
Sadece şekeri keserek insülin direncini bitirebilir mıyım?
Sadece şekeri kesersem insülin direncinden kurtulabilir miyim ?
Herkese merhaba. İnsülin direncim var ve 2 saatte bir acikiyorum. Diyet yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım.
Aklıma şöyle bir soru geldi :
Sadece şekeri kessem , ve yemeğe biraz dikkat etsem. (Günde 3-4 öğün ama porsiyonları çok abartmadan) . Sonrasında şeker almadığım için insülin direnci düzelir mi ? Eğer düzelirse o zaman sıkı bir diyerek geçebilirim. Sadece şekeri keserek insülin direnci düzelir mi bunu cevabını bulamadım. Bilenlerden bir yardım bekliyorum , şimdiden teşekkürler.
Herkese merhaba. Bende ki parçaları satıp 2.el parçalar alacağım. Sistemi değiştirmem gerek.
Ekran kartı : Rx 6600 xt alacağım.
Ram : 16 ve ya 32 gb ddr4 .
İşlemci : Ryzen 5 3600 .
Anakart : Msi B450m dragon almayı düşünüyorum.
Bu sistemler uyumlu mudur, bilgisi olan var mı. ?
Not : Hafıza 1tb ssd . Kasa da 650 w. Bunları değiştirmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
İnsülin direncinden nasıl kurtulabilirim ?
Herkese selam. Daha önce İBS hastalığının sebebini bulup iyileşmiş birisiyim ve hayat boyu sürecek dedikleri halde. İbs bitti ama insülin direncini ne yaptıysam kıramadım. İlaç, spor , diyet ve irade hiç birisi işe yaramıyor. İleride tip 2 olursa iş daha da zorlaşacak. İştahı kontrol altına almama faydası olacak bitki çayı öneriniz var mı ve ya başka bir takviye ? .
Herkese iyi forumlar.
2.El Piyasasında satılan her şeyin sıfır fiyatına yakın olması .
X box bakıyorum series s sıfır fiyatı 5.500 - 6.000 tl arasında değişiyor 2.el fiyatı 5.000 tl. Araba bakıyorum orada da durum aynı . Xbox series x bakayım dedim sıfır fiyatı : 12.000 tl ikinci el fiyatı : 9.000 tl.
İşin kısası satılan bütün ürünlerde ki 2.el fiyatlar sıfıra çok yakın. Bu fırsatçılıktan mı kaynaklanıyor yoksa arz-talep meselesi mi çözemedim.
Bu işin ana sebebi nedir, ben bilmiyorum ve bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 269
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 2.690 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic