Aynı anda Discord'da arkadaşlarımla konuşurken bot kullanmadan spotify ile yine bilgisayarımdan, aynı kulaklık ile müzik dinlemem mümkün mü? Bunu yapmaya çalıştığımda Spotify'da müzik açılsa bile kesinlikle ses gelmiyor, kanaldaki arkadaşlarımınki gelmeye devam ediyor yani Discord sorunsuz çalışıyor. Aynı anda hem Discord hem internetten, örneğin Youtube'dan ses alabiliyorum, sadece Spotify'da olmuyor. Ses düzeyi karıştırıcısını açtığımda Spotify'da ses düzeyi değişimleri görünüyor, ses son seviye olsa bile duyulmuyor fakat müziğin tonunun alçalıp yükseldiği görülüyor. Yani bilgisayar bunu algılıyor.
Kısacası hem discord ses kanalından hem spotifydan ses alamıyorum. Bunu çözmemin bir yolu var mı yoksa herkeste mi böyle?
Merhabalar, bundan bir buçuk iki saat önce ASUS X509JA dizüstü bilgisayarımın klavyesinde e-r-t harflerinin olduğu bölgeye toplasan bir çay kaşığı kadar su döküldü. Bilgisayardan gerçekten anlamadığım için bu miktarın bir sorun yaratmayacağını düşünerek peçeteye suyu emdirerek yaklaşık yirmi dakika daha şarjdayken kullanmaya devam ettim. daha sonra kafamda bir soru işareti oluştu ve internette birkaç şey okudum, endişelenerek bilgisayarı kapattım ve klavye ters duracak şekilde bir yastığa koydum. Bir süre sonra kontrol etmek için bilgisayarı açtığımda hiçbir sorun yoktu. Şuan bilgisayarımdan yazıyorum ve en ufak bir problemle karşılaşmadım fakat yine de uzun vadede sorun yaratabileceğinden endişeliyim. Bilgisayarın parçalarını sökmeye ya da kurutma makinesiyle kurutmaya cesaret edemiyorum çünkü internette bir kısım yap derken diğer kısım tersini söylüyor. Servise vermek, yaptırmak gerekir mi? Bu bana bir problem yaratır mı? Ya da bir sorun çıkana kadar beklemem mantıklı mı? Bu konuda bilgisizliğimi tekrar hatırlatıyor ve şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 935 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook - Oyuncu Dizüstü Tavsiye Bölümü