Şu müziği arıyorum: Dıttırı dıttırı dıt dıt :D
Evet tuhaf bir müzik tarifi ile karşınızdayım :D Ama müzik hakkında melodisi ve klibi dışında hatırladığım başka hiç bir şey yok malesef :D O yüzden tuhaf bir tarif yapacağım.
Bu şarkıyı bizim lise dönemlerinde dinlerdik. Yani 2013-2015 dönemi arası çıkmış olması lazım. Youtube'da baya bir izlenmesi vardı. Aslında populer bir şarkıydı da. Fakat ne hikmetse artık günümüzde hiç bir yerde çalmıyor ya da youtube'da bile karşımıza çıkmıyor. Klibinde araba falan vardı. Deri ceket gördüğümü hatırlıyorum. Şarkıya gelecek olursakta; Bir kız normal hızla bir şeyler söylüyor şarkıda ve ardından sadece müzik devreye giriyor ve sanki boş tabağa çatal sürtermişçesine hızlı bir müzik çalıyor. İşte o müziğin melodisi şu şekilde
(Hızlıca)
Dıttırı dıttırı dıt dıt, dıt dıt dıt dıttı dıttı
:D Böyleydi. Bulabilme imkanım var mı?
Bu filmi bir türlü bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Açıkçası filmin ne ismini ne de oyuncularını bilmiyorum. 8-9 yaşlarında televizyonda izlediğim bir filmdi (Şu an yaşım 23) evet 14-15 sene önce çocukken sadece sahnelerini hatırladığım ve bilmediğim bir filmi arıyorum.
Aramaya kalktığımda bulamadım bir türlü.
Filmi size tarif edeceğim. Umarım bilen çıkar:
Filmde 3-4 yaşında bir çocuk var. Kıvırcık saçlı super mario gibi bir kıyafeti var. Bu çocuğun sürekli büyüme sorunu var. Film bunun üzerine. Ama büyümek öyle yaşlanma ve ya benjamin button tarzı bir büyüme değil. Bu bildiğin aynı 3-4 yaşında bir tip halinde sadece boyut olarak büyüyor. Hatta filmin sonlarına doğru filmin King Kong'u gibi bir şey oluyor. O kadar büyüyor ki gerçek arabaları eline alıp oyuncak gibi oynuyor. Hatta ailesinin içinde olduğu arabayı eline alıp oynarken içinde ailesini görüyor falan.
Hatırladıklarım bunlar. Bilen var mı?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 851 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap