HP Batarya Stok Sorunu
Öncelikle herkese merhaba, HP Pavilion 15-dk0011nt bilgisayarımın bataryası tamamen öldü. İşim gereği prize takılı olmadan da kullanmam gerekiyor. Bilgisayarı fişten çeker çekmez kapanıyor. Yeni bir batarya satın almak istiyorum ancak piyasada hiç bulamadım. Acaba bu model için uyumlu bataryaları nerede bulabilirim? ya da bunun için başka bir çözüm var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Gaming-Müzik İçin Kulaklık Önerisi
Arkadaşlar Merhaba,
Bir gün önce Logitech Pro X Kulaklık satın aldım. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi vb çok iyiydi. Ancak kulaklıklar kulaklarımı ve başımı ağrıttığı için iade etmeyi düşünüyorum. Okulum gereği bilgisayarda günde yaklaşık 5-6 saat vakit geçiriyorum ve sürekli müzik dinliyorum bunun üzerine oyun da eklenince yaklaşık günde 7-8 saat kulaklık kullanıyorum. Yaklaşık 5 senedir de G230 kullanıyordum ve aşırı derecede memnundum. ancak dış kısmı kırıldı. Şu anki yaklaşık 1400 1500 tl bütçeler arasında bana önerebileceğiniz şarkı kalitesi, bassları kötü olmayan aynı zamanda da güzel bir şekilde ses kasabileceğim bir kulaklık önerebilir misiniz acaba
Şimdiden Teşekkürler.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 157 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware