İphone 11 İmei
Merhabalar elimde yurt dışı iphone 11 var kullanım süresinin bitmesine 2 hafta kaldı ve sorduğum çoğu telefoncu iphone 11 e imei atmıyoruz diyor. Pasaporta kaydet dersenizde pasaportum var ama yurtdışına çıkmadım. Sorum şu bu cihazı nasıl kullanmaya devam edebilirim?
Çözüm üreten arkadaşların fikrini bekliyorum. İyi forumlar.
Selamlar problemim basit olduğunu düşünüyorum. Veritabanında ürün adı, ürün fiyatı ve ürün resminin yolunu tutuyorum. Ürünü listelerken hiç problem yok fakat oraya ürünü projeden eklerken yolunu yanlış yolluyorum. Projede resimleri wwwroot un içinde images te tutuyorum o yüzden dolayı resimlerin yolu /images/resimadı.jpg olarak veri tabanına elle yazılmış şekilde duruyor. Projenin içinden yaptığımda yolu C:/fakepath/resimadı.jpg olarak kayıt ediyor. Bunu veri tabanına /images/resimadı.jpg olarak nasıl ekleyebilir
Not: C:/fakepath yolunu tarayıcı güvenlik amacıyla yaptığını gördüm fakat değiştirmek istiyorum. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Jquery ile dinamik buton tetikleme
Merhabalar jquery ile dinamik butonu tetiklemek istiyorum fakat araştırdım bulamadım. Dinamik butonların dinamik id si olduğu için tetikleyemiyorum. Aslında yazdığım kodda tetiklenen hep ilk başta listelenen buton oluyor. Örneğin 3 tane buton geliyor. 3. butona bastığımda 1. buton tetikleniyor. Kodların görselini aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
C# Loglama
Merhaba projemde loglama işlemini yapmak istiyorum istediğim sonucu internette bulamadım. Daha önce yapmış arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Yapmak istediğim şey kullanıcının yaptığı her işlemi txt dosyasına kaydetmek atıyorum. not ekledi önce kullanıcının tüm bilgilerini yazıp daha sonra not ekledi şeklinde bir kod. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ajax POST İşleminde hatayı bulamıyorum
Ajax kodum ile aldığım hatanın resimlerini attım farklı bir cshtml sayfasında ekleme işlemini gerçekleştirebiliyorum silme işlemine geçtiğimde ise bu hatayı veriyor problemi ne çözemedim tüm adımlarını takip ediyorum bir problem görmüyorum daha önce böyle hata alıp çözmüş arkadaşlardan yardım istiyorum. Sevgiler Saygılar
.NET CORE SESSİON
Merhabalar arkadaşlar bir web uygulaması yapıyorum da .Net Core ile kullanıcıları veri tabanına eklemeyi başardım şimdi ise session işlemlerini yapıyorum fakat internette bulduklarım ile gerçekleştiremedim web programlama da yeniyim cahilliğimi mazur görün tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum neyi nerede oluşturacağım konusunda session için hiç bir fikrim yok aşşağıya oluşturduğum katmanları atıcam yanıtlarınızı bekliyorum sevgiler saygılar.
solda UserApiController da LoginControl metodu oluşturarak session yapmayı denedim fakat başarısız oldum.
Ajax metodu ve api de post etme kodlarım şu şekilde fakat çalıştırdığım vakit chrome dan şu hataları alıyorum
Sebebini çok araştırsam da bulamadım açıkcası tecrübeli arkadaşların bi fikri varsa çok sevinirim Saygılar.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.293 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama