2000TL civarı kablosuz mouse önerisi
Fingertip tutuş ile kullanıyorum. Taksitle satın alacağım. Halihazırda deathadder elite mouse kullanıyorum fakat kablosuza geçiş yapmak istiyorum. Hem malzeme kalitesiyle hemde gecikme süresi olarak üzmeyecek bir şey olması iyi olur. Kendim bu mouseyi düşündüm https://www.gaming.gen.tr/urun/372306/glorious-model-o-2-pro-1k-polling-siyah-kablosuz-gaming-mouse-glo-ms-powv2-1k-b// yapıkrediye 6 taksit olması avantajlı oluyor benim açımdan. Sizce alınır mı veya bu fiyata daha mantıklı ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
RYZEN 5 5600 RENDER ALIRKEN 80-81 DERECE
Merhaba Ryzen 5 5600 işlemcim için ID-Cooling SE 214 XT kullanıyorum. Soğutucu kutusundan çıkan macunu sıktım fakat monte ederken biraz az gibi geldi gözüme macun. Şu an CP 2077'de işlemci Max 75-76'ları görüyor. Eğer Blender'dan render alırsam 80-81'leri görüyor, şimdilik CPB özelliğini kapatıp 3500MHz'de 50-60 derece arası çalıştırıyorum ama renderda performansı az geliyor. Elimde Wipaste C2 macun var, açıp değiştirmeli miyim yoksa şu an normal midir bu sıcaklıklar, problem çıkarır mı? CPB özelliğini geri açacağım ona göre
RYZEN 5 5600 İÇİN ANAKART ÖNERİSİ
|
RYZEN 5 5600 İÇİN B450 VS B550
merhabalar ryzen 5 5600 için b450 ve b550 anakart arasında kaldım aralarında 1000-1300tl gibi bir fiyat farkı var normal olarak b550yi öneriyorlar fakat bu fiyat farkına değecek bir performans farkı alır mıyım yoksa anakartı b450 seçip ekstra 1000tlyi ekran kartına koymam daha mı mantıklı olur? (arada bir video edit, mockup tasarlama tarzı işler yapıyorum onun dışında oyun oynuyorum)
SİSTEMİM NE KADAR EDER
merhaba arkadaşlar elimde i5 9600k + msi b365m pro vdh + 1x16 gb ram mevcut set olarak satmak istiyorum ne kadar eder aşağı yukarı veya parça parça ederi nedir
USB DEN KURARKEN HATA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
|
LINUX MU, DUAL BOOT MAC MI
sizce yazilim icin vm'de linux mu yoksa dual boot ile mac mi atayim, mac atsam pc performansindan vs. cok bir sey kaybeder miyim ayrica windowsta arada bir oyun oynuyorum sadece
200-250 tl arası kulakiçi kulaklık önerisi
Şu an ya KZ ES4 veya KZ ZSN Pro düşünüyorum 200TL civarında ikisi de. Başka bir öneriniz var mı? Genel olarak okuldan dönerken tramvayda, toplu taşımada vs. kullanacağım. Şuanda jbl in c100si di sanırım 60tl lik modelini kullanıyorum sizce ne kadar fark eder rock müziklerde vs. çok kötü geliyor bana jbl rock-hiphop tarzı dinliyorum genellikle
EKRAN KARTI ALINIR MI
Merhaba arkadaşlar, benim bi sorum olacak şuan elimde arızalı bi r9 280 3gb var bunu uygun bir fiyattan satsam şimdi idarelik bir 2.el 1060-1050ti alsam sizce nasıl olur? (1500tl civarı bulabilirsem alacağım) Sonradan stoklar vs. tamamen düzelince 3060 almayı planlıyorum
edit: kart almazsam geforce now ile idare etmeyi planlıyorum sene sonuna kadar 4-5 aylık olarak 400 liraya yakın para vereceğim yani.
INTEL DE TEK KANAL RAM Mİ ÇİFT KANAL MI
Merhaba şuan bilgisayarımda 16gblik tek bir ram var intel i5 9600k kullanıyorum çift kanal yapsam çok fark eder mi elimdekini satıp amd işlemcilerde fark ediyor galiba ne kadar bi fark görürüm
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 12.142 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware