1.000 TL altı f/p akıllı saat veya bileklik önerisi
1000tl altı akıllı saat veya bileklik alacağım. F/p ürünleri önerebilir misiniz? Günlük yaşamda genel olarak bisiklet sürüyorum ve sadece okul-ev arası gidiyorum. Buna uygun özellikler barındırırsa sevinirim.
Oyunda patlama efekti vs. olunca pc kapanıyor
Oynadığım oyunlarda patlama gibi efektler olunca pc birden kapanıyor. Aynı zamanda minecraft dışında ki 3D oyunlara girince de pc bir kaç dakika içinde birden kapanıyor. Kapanmadan önce donma, takılma gibi bir şey meydana gelmiyor. Ekran kartı sıcaklığı 60-70civarında(83de çalışmışlığı da vardı ama pc kapanmamıştı), işlemci sıcaklığı da 60-70civarlarında. Birisi virüs girebilmiş olacağından bahsetmişti. Bunun dışında bilgisayarın interneti bir anda kendi kendine kesiliyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadan geri gelmiyor. İnternet kablo ile bağlı fakat kabloda sorun yok. Bu kapanma sadece oyun açıkken oluyor oyun kapalıyken olmuyor. İnternet bazen oyun veya başka bir uygulama açmadan pc yi açar açmaz gidiyor. Sizce sebebi ne olabilir?
Evde ek iş güvenmeli miyim?
İnternette ekgelirpaketleme gibisinden bir sayfa gördüm. Sayfada ki numaraya yazdığımda şu mesajı attı:
Kısacası kapora istemiyorlar fakat kimlik fotosu istiyorlar.
İnternette ki şikayetleri okuduğumda genel olarak kapora parasını alıp dolandıran gördüm fakat hiç kimlikten dolandıran görmedim. Sizce güvenmeli miyim? Gitar almak istiyorum ve ne param ne de para kazanmak için girebileceğim bir iş var burada. Daha önce bu tür bir işte çalışan varsa özellikle bu tarz bir şey istendi mi?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.245 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware