Askerde Yasak Olmayan Kitaplar
Arkadaşlar aşağıdaki tarzda kitaplar götürmeyi düşünüyorum bunların yasak olma ihtimali nedir? Ayrıyeten damgalıyorlarmış, kesik falan atıyorlarmış kitaplara doğruluk payı nedir? Kışlanın var ise kütüphanesinde her türlü kitap bulabilir miyim?
Hayvanlardan Tanrılara - Sapiens
Müslüman Türk Devletleri Tarihi
Osmanlı İmparatorluğu Klasik Çağ (1300-1600)
Askerde kilo verme
Kısa dönem askerlik yapan arkadaşlar kaç kg gittiniz? kaç kg geldiniz? Yemekhanede kaloriler günlük belli bir miktar harcamaya göre ayarlandığını biliyorum fakat şimdi boy-kilo oranı çok farklı insanlar aynı yemeği yiyor sonuçta her bir kişinin vücut kitle endeksine göre ayarlanmıyor. Merak ettiğim eğer varsa aranızda ideal kilosunun üstünde olup da kilo verip gelen vs. var mı?
Askerlikte En Çok Boş Vakit Sağlayan Görevler
Arkadaşlar askerlikte en çok boş vakit sağlayan görevler nelerdir? Gece Nöbetçiliği varmış gece nöbeti yaptıktan sonra gündüz dinleniyormuşsun ister yat ister ayakta dur ister kitap oku, ders çalış vb. Gündüz nöbetçisi için de yine aynı şeyler söyleniyor fakat gündüz vakti olduğu için başka işler de yaptırılıyormuş. Askerliğini yapan veya yapmış kısa dönem tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Nereye gittiğine, hangi pozisyonda olduğuna bağlı tarzı mesajlar yazmazsanız sevinirim sorduğum zaten tecrübeleriniz, tahminleriniz değil ve bu tarz mesajları zaten google'da araştırma yaparken çokça okudum.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.535 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic