Ses kalitesine önem veriyorum başlıkta da yazdığım gibi 200 tl bütçem var yardımcı olur musunuz?
32 GB YETERLİ OLUR MU ?
merhaba arkadaşlar ben iphone 6s plus,7 veya 7 plus almayı düşünüyorumda param 32gb olanlarına yetiyor veya 6s plus 64 gb. Ama ben 7 plus olsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum fakat param 7 plus 64lüğüne yetniyor anca 32 lik alabiliyorum acaba 32 gb yeterli olur mu söylermisiniz ?
arkadaşlar bu valorantta 1000vp verince sondaki bıçak dahil her şeyi alabiliyormuyuz? ya da bıçağı da almak için ayrı vp ödüyormuyuz? yani demek istediğim 1000vp ile bütün şeyleri alabilirmiyim
idle master oyun tavsiyesi
Selamün Aleyküm arkadaşlar idle master diye bi uygulamaya başladım da tavsiye edebileceğiniz ucuz ve kar ettiren oyunlar varsa yazabilirmisiniz ?
oyun kolumu kullanamıyorum
2 gün önce vatandan rampage SG-R602 oyun kolunu aldım.bu her oyunda oyun kolunu xbox one koluymuş gibi gösteren programı indirip kurdum.fakat programı kurduğumda normalde bilgisayar kolu okuyor ama programda hiçbir tuşu ayarlayamıyorum resimdede görüldüğü gibi.lütfen çözümünü bilen varsa alsın daha 2 gün önce 102.5 liramı veripte aldım paramın bu kadar çabuk boşa gitmesini istemiyorum.bilen varsa yazabilir mi ?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 694 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware