Merhaba arkadaşlar Elimde 1080p destekli 7+1 sony Avr var. 4k Ve HDR Desteklemediği için ekran kartının displayport çıkışından sesi , hdmi çıkışından TVye bağlayıp 4K HDR görüntüyü alacağım. Displayport-HDMİ dönüştürücü adaptörlerin sıkıştırılmamış LPCM 7.1, Dolby Atmos , Dolby True HD ve DTS HD MASTER ses desteği olduğu yazıyor ancak sıkıştırılmış ses desteği olduğunu hiçbir sitede göremedim. Ben bu adaptörü aldığıım zaman Sıkıştırılmış 5.1 DTS Ve Dolby Digital sesleri alabilecek miyim? Aşağıda birkaçının linki var. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: ARC ile DTS Master ve Atmos alamadığım için ARC kullanmayacağım.
Avr çıkışında distortionlu ses
Arkadaşlar dün 7.1 Sony Dh 520 AVR aldım. İlanlarda vs sıkıntısız yazıyordu orada test ettiğimde de bir sıkıntı gözükmüyordu açıkçası. Eve geldiğimde tüm kabloları sıkıntısız bağladım ancak arka surroundun sağ tarafında ses distortionlu geliyor (Sıkıntı kesinlikle amfi çıkışında hoperlörlerde değil.) ilk bağladığımda hafif sol orta surround da da aynı sıkıntı ses yükseldiğinde biraz vardı ama sonradan gitti. Önerileriniz nelerdir şuanlık evde deneyebileceğim ? Tamire götürsem tahminen kaç lira bandında tutar? Öyle elektronikten çok fazla anlayan biri değilim , Öğrenciyim ve en son çare olarak tamirciye götürmek istiyorum.
Not: Sıkıntı tüm ses seviyelerinde var sadece sesi açınca olan bir şey değil.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 224 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware