Mini kablosuz klavye öneri
Merhaba laptop mun klavyesini çok kullanılan backspace enter space , a ,e gibi bazı tuşları arada basmamazlik yapıyor ve bu durum cok gıcık olmaya başladı.
Masamda yer kaplamicak gerektiginde laptobumun üstüne koyup kullanabileceği gerektiğinde sırt çantanama atıp taşıyabileceğim güzel kablosuz mini klavye arıyorum.
600Tl kulak içi önerisi kulaklık önerisi
Sadece telefon görüşmesi için kulakici kulaklık arıyorum. 1more markasının pistonbuds modeli hoşuma gitti mikrofon kalitesi güzel gibi ama daha bütçem var acaba daha iyisini bularbilirmiyim diye burayada sormak istedim
https://www.hepsiburada.com/1more-pistonbuds-ecs3001t-beyaz-p-HBCV00000L67OE
Lenovo laptop klavye sorunu
Merhaba lenovo laptopum var alalı 2 sene oldu. 2 ay önce space, backspace ve enter tuşları durduk yere çalışmamaya başladı. Bir ara çalışıyorlar sonra bir anda hepsi aynı anda gidiyor sert basıyorsun farklı şeyler deniyorsun olmuyorum sonra bir anda normale dönüyorlar. Geçen ay farklı bir sebepten dolayı format attım yinede devam ediyor bu günlerde "w , num 9, e, ve aklımda "olmaya bir kaç tuşta aynı şekilde bir birleriyle bağlantılı şekilde sebepsiz yere gidiyor ve geliyor.
Bildiğiniz bir çözüm var mı? Kalvyenin mi değişmesi lazım?
Program kaldırmayı engelleme
Merhaba kardeşimle(eski kardeşim) kavga esiyorduk o oyunlarını sürekli C ye kurup duruyor C de 128gb ssd normalde boş yer 20 gb falan var oyun kuruca hiç yer kalmıyor(D de 1tb hdd var 600gb boş) bende yer yetmedikçe onun oyunlarına kaldırıyorum o da ben dün evde yokken steam ile beraber nerdeyse 300gb lik oyunumu tamamen tüm dosyalarıyla beraber silmiş. Şuan elim ayağım titriyor okulda gelince içinden geçicem neyse o ayrı konu. Ben tekrar yüklemeye başlattım sürekli 1.2mb/s ile indiriyor büyük ihtimal bilgisayar 3 gün açık kalıcak.
Asıl soruya gelirsek windows ta acaba programlari kaldırmak için şifre koyma veya klasörde müdahele etmek için pin vb birşey koyma imkanı var mı bilgisayarın kendi şifresi var ama evde tek bilgisyar olduğu için herkes biliyor ve bunu değiştiremem
Merhaba arkadaşlar Dokuz Eylülü kazandım Yurt arıyorum. 5 yurt dolaştık hepsi çok güzel anlatıyor ama şöyle burası iyiymiş tamam dediğim olmadı. Biraz beğeniyorum internetten yorumlara bakıyorum içime kurt düşüyor emin olamıyorum.
Sonuç olarak 1 yıl orada geçecek dönem ortasında ayrılmak istesen sorduk hepsi ayrılamazsınız sözleşme var gibisinden sert yaptılar.
Aradığım kriterler oda da kendi tuvalet banyosu. 2 olmadı max 3 kişilik oda. Ve biraz garip olacak geniş çalışma masası. Gittiğimiz bir iki yurt çok güzeldi herşeyi yeniydi ama odalar çok dar bu sebeple küçücük çalışma masası koymuşlar bi kitap koysan yanına ikincisi sığmaz. Laptop koysan sığmaz.
Onun dışında yok bahçe, sinema, spor salonu falan aramıyorum
Youtube çift tıkla ileri alınca ses sorunu
Merhaba yaklaşık 1 aydan beri youtube da herhangi bir videoda çift tıklayarak 10sn ileri alınca video ileri gidiyor fakat ses bazen 1-2 sn bazende 10sn geriden gelmeye başlıyor bir daha geri alsamda videoya girip çıkana kadar düzelmiyor. Özellikle ses ve ağız hareketleri uymayınca çok sınır bozucu olmaya başlıyor. Youtube silip yükledim düzelmedi ne yapabilirim
ITX toplama Kasa mı Laptop mu?
Merhaba arkadaşlar üniversiteye giderken yeni bir bilgisayar alıcam ama pandemi nedeniyle ne zaman gidip gelicez belli değil. Aslında 10.000tl ye normal de normal bir masa üstü topalyacaktim ama taşıma kolay olsun diye laptop alıcaktım. Sonra ITX kasaları gördüm hosumada gitti ama karar veremedim Yurtta bilgisiyar nasıl olur çalınır mi diye aklımda soru işaretlerinde var laptop oldumu dolabın içine koy kilitle. Fakat 10.000tl ye beni en az 5 sene götürecek laptop alınabilir mi ? Kasa üstü olsa arada bir 2000tl ver modifikasyon yap devam et
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.852 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektrikli Küçük Ev Aletleri