Sosyolog, Sosyal Hizmet Uzmanı olarak çalışan var mı?
Merhabalar, aranızda sosyolog ve sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan veya bu bölümlerden mezun olarak aile danışmanı, sosyal çalışmacı vs. olan varsa özelden veya konuya cevap olarak yazabilir mi, birşey danışmam gerekiyor da
Sosyoloji ve Sosyolojinin Ülkemizde Son Durumu
Merhabalar. Sosyologların niteliksel donanımları, çalışma alanları ve sosyoloji için yapılması gerekli olan uygulamalar ile alakalı çalışmam için hali hazırda sosyoloji ve sosyal hizmet mezunu; sosyolog, sosyal hizmet uzmanı ve sosyal çalışmacı olarak görev yapmakta olan ya da kendi kurumlarında bu meslek gruplarına yer veren kişilerin katılımı gerekiyor.
Kısa bir mülakat niteliğinde olan bu çalışmaya katılarak sosyoloji, sosyologlar ve sosyal bilimler hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilir misiniz? Herkese çok teşekkürler.
Çalışma tamamiyle anonim olup, sonuçları araştırma önerisi hazırlamak üzerine değerlendirilecektir. Kimse ile paylaşılmayacaktır.
Hangi Ülkede Yaşamak İstersiniz?
selamlar herkese, son zamanlarda karşımıza twitter ve instagramda çokça "gidiyorum bu ülkeden, kaçıyorum, kurtuluyorum" gibi postlar görmekteyim. Bu konu hakkında beyin göçü bağlamında bir bitirme tezi yazıyorum.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehhaxIduXaUiSeHjY7kqSifSQYmjXsPxvQuco_XT4lfkGsdA/viewform?usp=send_form İki dakikanızı almaz arkadaşlar, hadi ordan deyip geçmeyin ankete katılarak yardımcı olun lütfen
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.068 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic