3 volt Tesla Bobini nasıl yapılır?
Bana lazım olan tek bilgi borunun uzunluğu, borunun çapı ve bakır telin uzunluğu.
Böyle bir oyun arıyorum, ACİL!!1!
Clicker olsun en çok cps yapan 1. olsun öyle bir oyunu siz kendiniz yaparsanız daha çok hızla indiririm XD.
Discord Grubuma Katılın.
discord.gg/rQssurP6y3 gelirseniz mutlu olurum.
Buraya en sevdiğiniz şarkıcıları, şarkıları, şarkı türlerini yazınız. İlk ben başlıyorum;
Şarkıcı - Erkin Koray, Eminem
Şarkı türü - Rock, rap
Şarkı - Cemalım, Çöpçüler, Real Slim Shady, Without me (Eminem olan).
Sizlerde yazarsanız güzel olur.
Overclok yapmak istiyorum maksimum ne yapabilirim?
Laptopumda Intel i5 2040M işlemcim var, 4 GB RAMim var, 256 MB Intel HD 3000 chipsetim var, maksimum ne yapabilirim . (Sadece işlemci çünkü Minecraft işlemci istiyor.)
Bilgisayarım açılmıyor, acil!
Bilgisayarımın harddiski öldü diye tahmin ediyorum, hikaye şöyle;
Babam birgün arkadaşının verdiği 2002 model bir bilgisayar getirdi. O akşam çok heyecanlandım. Açılmadı, ağabeyim biraz kurcaladı (ekran kartını söktü taktı fln). Ertesi gün ekran her zaman gelmiyordu, aç kapa yapmak gerekiyordu. Ondan sonraki günler ekran kartı gitti, bilgisayar oksitlendi, şimdi harddisk bozuk (tam emin değilim). Yapabilecek birşey var mı (harddisk değiştirmeden)? Sistem;
AMD Athlon 64 3500+ 2.2 GHz işlemci, 256 MB nVidia GeForce 6200 TurboCache DDR2 ekran kartı, 2 tane 512 MB 400 MHz'lik RAM, 160 GB Samsung harddisk.
Buner Yazılım
Ben ilk Türk Lego oyununun yapımcısıyım ve buraya kayıt olmak istedim, hepinize merhaba demek te isted,m.
https://buneryazilim.blogspot.com | ilk TÜRK lego oyununu yapan kişi |
Yazılımcı |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.660 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic